Video’s – Geeta haar man is overleden – Hij had covid – Wat is er gebeurd? Ze wil antwoorden!

man overleden

Ik heb hem zien lijden vanaf dag 1. Mijn man was een vrolijke man en hij was gezond! Hij had geen enkele onderliggende aandoening!

Er zijn heel wat coronadoden in de wereld. Helaas hebben wij in Suriname ook mensen die overleden zijn met het coronavirus. Vandaag is de teller gestegen naar 67. 67 families in diepe rouw. We leven in stilte met ze mee en hopen en bidden dat dit ons niet overkomt

[quads id=1]

Trieste video

Video – Kijk naar de volgende indrukwekkende video. We mogen meekijken in het leven van Geeta. Haar man is een corona slachtoffer. Luister naar het trieste en emotionele verhaal van Geeta Premie – Boedhoe. Zij verloor vorige week haar man Rakesh Premie. Rakesh was pas 43 jaar oud. Bekijk de vele foto’s.

[quads id=1]

man overleden

Geen grap

Mensen nemen Covid als een grap vertelt ze. Ook haar man was nonchalant en maakte grappen erover. Jammer dat het zo is afgelopen. Luister naar haar verhaal en deel het met iedereen!! Geeta vertelt luid, duidelijk en heel uitgebreid het verloop van de ziekte van haar man. Ze wil iedereen bewust maken van de ziekte. Ze heeft haar man verloren. Hij ging gezond en wel naar het werk en kwam in een kist terug.

Lees ook: Mijn man Rakesh (Kees) Premie is overleden – foto’s en video’s

Hij was kok

[quads id=1]

Hij was kok bij multinational Newmont. Wij van FamilieNieuws wensen Geeta Premie – Boedhoe heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Video van Geeta Premie – Boedhoe

Tweede uitgebreide video

Geeta sprak ook met TBN Prime alert:

“Er was een groep die ons heel goed behandelde, maar er was ook een groep die deed alsof we %@#% waren”

Mijn man kan niet de ene dag op bed zitten en de volgende dag dood zijn!!

Wat is er allemaal gebeurd op het moment van zijn dood? Veel is ondeuidelijk. Mevrouw Geeta gaat niet akkoord met de situatie. Ze wil antwoorden!! Hartverscheurend.

[quads id=1]

Bekijk een tweede zeer uitgebreide video met het indrukwekkende verhaal van mevrouw Geeta Premie – Boedhoe. Mevrouw gaat dieper in op de ziekte van haar man, het verloop en de behandeling die ze kreeg van het ziekenhuis. En waarom werd haar man niet meteen getest? Wat is er gebeurd?

Foto’s

Bekijk hier wat foto’s van Rakesh:

[quads id=1]

11 thoughts on “Video’s – Geeta haar man is overleden – Hij had covid – Wat is er gebeurd? Ze wil antwoorden!

 1. Lieve Sisa Geeta,

  INNIG MEDELEVEN MET HET ZO
  INTENS VERDRIETIGE VERLIES VAN UW PARTNER:

  De Heer is heel dichtbij mensen met Groot Verdriet.
  Hij helpt hen, die terneergeslagen zijn
  (Psalm 34:19)

  Een Surinaamse Sisa, die Uw Droevig verhaal heeft gelezen.
  Nogmaals Heel Veel Sterkte!
  🙏🏾🕊🙏🏾

 2. Wauwww, das heel erg, heb geen woorden voor 😭😭 . Mijn zoon werkt ook op newmount, ik heb de laatste dagen of een week geleden met hem gebabbeld, hij had ook nightshift. Ik heb hem ook gewaarschuwd dat hij heel voorzichtig moet zijn met al die stof en luchtvervuiling en wat er daar ronddwarrelt.. Ik wens bij deze aan de weduwe kinderen, de naaste familie heel veel sterkte met het heel groot verlies , geen woorden voor en ik leef zeer met u allemaal mee 😞😢🙏😭🕯️🌹🌹🌹

 3. Wat een heftige verhaal..Ik wil jou en je familie condoleren..T lijkt alsof er zaken niet goed zijn gegaan tijdens zijn ziekbed.Ik vraag mij echt af waarom kan een familie of partner niet bij de zieke komen in beschermde pak.WAAROM pas als iemand overleden is.Dit is een trauma voor alle nabestaanden. Ik zou er wel werk van maken hoor dat ze deze fouten niet meer maken.Jk ben blij dat je dit in openbaar brengt,zodat mensen weten hoe t eraan toe gaat in Wanica Zh..
  Nogmaals sterkte met het verwerken van t verkies van je partner.

 4. Dear Geeta, I am truly sorry for your loss. I know the pain is great because of the way he left you. I pray for you to rely on GOD the Father to be your Comfort. Thinking of you in your time of sadness. Sending XO.

  Your friend,
  Christina Paramsingh

  1. Heeel veeel sterkte schat ik voel j pijn van dichtbij gewoon geen woorden zo e sterke man binnen e wip weg.blikf sterk Hij zal juli ondersteunen e waken .😭😭😭😭

Comments are closed.