Moeder van drie jonge kinderen dood in woning in Rotterdam – video

moeder kinderen Rotterdam

 Wat moet er nu met die arme kindjes gebeuren?

Wederom een vreselijk familiedrama in Nederland. In een woning in Rotterdam is een vrouw dood aangetroffen. Vermoedelijk vermoord door haar partner, de vader van haar 3 jonge kinderen.

[quads id=1]

De man was ook in de woning. Hij is zwaargewond. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is er nu alweer en jonge moeder vermoord door haar man? Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Vrouw uit Rotterdam

Een familiedrama aan de Insulindestraat in Rotterdam. Daar trof de politie gistermiddag een dode vrouw aan. Het lijkt erop dat de vrouw, een 36-jarige moeder van 3 jonge meisjes, om het leven is gebracht door haar partner. De vader van de jonge meisjes van 3, 5 en 7 jaar

[quads id=1]

De 39-jarige man was ook in de woning, Hij is zwaar gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en wordt als verdachte gezien. Gelukkig zijn de 3 meisjes lichamelijk in orde. Ze zijn opgevangen en krijgen de nodige zorg.

Familiedrama

Het onderzoek naar het familiedrama in Nederland is in volle gang. Er is een mogelijkheid dat de man eerst de vrouw van het leven beroofde en daarna zichzelf van kant probeerde te maken. De verdachte man is inmiddels bij kennis en zal verhoord worden. Dat meldt de politie van Nederland.

[quads id=1]

Bel

Heeft u informatie en nog niet gesproken met agenten? Bel 0900-8844 of vul dit formulier in of Bel 0900-8844. Geef het door aan belanghebbenden uit de buurt.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

[quads id=1]