Joella Renfurm en Sarah Wartes overleden in Paramaribo – Politie Suriname – foto’s

Wartes renfurm politie Suriname

2 families in zeer diepe rouw na een bizar ongeval.

Waarom sloeg de auto, waarin de 21-jarige Joella reed, over de kop? Wat is er precies gebeurd? Vragen waar nog geen antwoord op gegeven kan worden. De politie tast nog in het duister

[quads id=1]

21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes kwamen om het leven na een ernstig ongeval. De auto sloeg over de kop een belandde in een trens te Paramaribo. De brandweer moest de lichamen van de twee jonge dames uit de auto bevrijden. Lees het officiële politie bericht omtrent het trieste ongeval. Bekijk ook wat gedeelde foto’s van de dames. Ze zijn veel te jong uit het even gerukt. Wij van FamilieNieuws wensen de families Renfurm en Wartes veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden in Paramaribo

Twee vrouwen omgekomen bij een verkeersongeval. De 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes zijn op vrijdag 28 augustus overleden na een verkeersongeval in Paramaribo. Dat schrijft de politie van Suriname.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op vrijdagmiddag de melding van een verkeersongeval in de Mayalaan. Voorts dat bij dat ongeval twee doden te betreuren waren. Politieambtenaren gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen een auto in een trens die loopt langs de Mayalaan.

[quads id=1]

2 jonge dames

Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig en zij vertoonden geen teken van leven. Dezelfde dag is gebleken dat de jonge vrouwen de 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes waren.

De brandweer werd ingeschakeld en brandweerlieden zorgden ervoor dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Joella en Sarah. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen, door de politie, in beslag genomen voor obductie.

Over de kop

[quads id=1]

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voor gekomen dat Joella Renfurm het voertuig bestuurde en dat Sarah Wartes de mede-inzittende was. Het voertuig ging op een gegeven moment over de kop en belandde in de trens.

In de trens

Het is nog niet duidelijk voor de politie hoe het kwam dat het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie. Nadere berichtgeving volgt.

[quads id=1]