Total Lockdown NU in Suriname – video’s – Paramaribo grootste besmettingsgevaar

Video – We hebben al meer dan 3800 positieve testen gehad in Suriname. Er komen minder positieve testen bij maar er wordt ook een stuk minder getest. Het aantal besmettingen in Paramaribo is het hoogst in vergelijking met de andere districten.  Bekijk de video daarover.

Vanavond

Opgelet!! We zitten NU, dus vanaf vrijdag 28 augustus om 20.00 uur tot en met zondag 30 augustus 5.00, in een total Lockdown.  De controle zal dit keer een stuk zwaarder zijn dan vorige week! Bekijk de video! Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Blijf liever gewoon thuis!!

[quads id=1]

Er zijn nu 24 personen opgenomen op de IC afdeling. Dat betekent dat deze mensen ernstig ziek zijn en extra zorg nodig hebben. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt.  Bekijk de overige officiële cijfers van vandaag. Geef het door aan een ieder. Suriname hou je aan alle regels en blijf gezond!

[quads id=1]

Total Lockdown in Suriname

Let op we zitten nu weer in een TOTAL LOCKDOWN. Weet u niet meer wat de corona maatregelen zijn?  Bekijk deze link voor alle Covid-19 maatregelen

Er zal strenger gecontroleerd worden. Het volgende heeft de politie vandaag gemeld: KPS maatregelen i.v.m. “Total Lock Down”. Politie maatregelen in verband met “Total Lock Down” vanaf vrijdag 28 augustus om acht uur in de avond tot en met zondag 30 augustus om vijf uur in de ochtend.

· Politie controle bij de bruggen over de Suriname-, Saramacca-, Nickerie- en Coppename rivier en over het Saramacca kanaal

· Gemotoriseerde surveillance

· Mini Road Blocks

Dispensatie

[quads id=1]

Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR, DNV en/of Covid-19 managementteam hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden.

Controle

De controle tijdens de Totale Lockdown zal dit weekend zwaarder zijn dan vorige week. Bekijk de video daarvan:

Besmettingen Suriname

We wensen alle zieken heel veel beterschap

[quads id=1]

Video

Het aantal besmettingen is het hoogst in Paramaribo

Bron: Covid-19 Suriname officiële website