Ineens heb ik een relatie met een man en een vrouw – anoniem Nederland

Nederland relatie vrouw

Ze was met een man en ineens is ze nu ook met een vrouw

We hebben een brief gekregen van Mireille uit Nederland. Ze is nog steeds met haar eerste echte liefde James. Een bad boy! Zij was de enige voor hem totdat ze vorig jaar afscheid moest nemen van haar ongeboren kindje. Ze draaide door en moest opgenomen worden. In de tussen tijd kreeg badboy James een ander vriendinnetje en die heeft hij nu nog steeds. Mireille vertelt over haar ingewikkelde relatie. Zij, James en die andere dame zijn nu een stel. Ze had het geaccepteerd maar ze wil er nu vanaf. Maar hoe? Of is dit wel echte liefde?

[quads id=1]

Anoniem uit Nederland

Hallo FamilieNieuws en mensen die mijn verhaal gaan lezen. Ik ben Mireille uit Nederland. Ik heb dringend jullie advies nodig omdat ik toch verder wil met mijn leven. Jullie gaan mij een domme vrouw vinden en dat vind ik ook. Maar het is de liefde die ik voel voor James. Vanwege de liefde die ik diep in mijn hart voel heb ik mezelf helemaal aan een kant geschoven.

Ik was en ben nog steeds helemaal betoverd door mijn gevoelens voor James. Ik leerde hem kennen toen ik nog op de middelbare school zat. Ik was 16 jaar. Hij is 7 jaar ouder.

Mijn eerste

[quads id=1]

In het begin noemde ik hem niet echt mijn vriend. Hij was meer een buurjongen die mij beschermde. Ik vond hem stoer en veel mensen hadden respect voor hem dus na school of in het weekend waren we altijd met een groepje samen. We hingen op straat. En toen ik 19 was. Begonnen we een relatie. Hij was mijn eerste en hij is nog steeds mijn enige.

Ik raakte direct zwanger maar hij heeft me gezegd om het weg te halen. Om de juiste redenen: Ik ging naar school en ik moest mijn diploma halen. Hij had gelijk. Ik deed goed mijn best op school. We waren zo een bijzonder koppel. De slimme jonge meid met die crimineel.

James hosselt en had zijn eigen geld en zijn eigen huis. Altijd al. Ik was vaker bij hem, maar als zijn vrienden kwam moest ik wel weg. Ik woonde bij mijn moeder. Hij wilde bijvoorbeeld niet dat ik in contact kwam met zijn foute kennissen. Ook omdat hij me niet in de problemen wilde brengen. Ik wist dat hij zich bezig hield met verkeerde dingen. Maar hoe minder ik wist hoe beter.

[quads id=1]

Studeren

Ik bleef studeren en hoe meer ik studeerde hoe dommer ik werd. Dat zeggen mijn vriendinnen me. Veel vrienden heb ik nooit gehad sinds mijn relatie met James. Ik wilde ze ook niet. Vriendinnen brengen problemen. Dat heeft James me geleerd.  Na de middelbare school ben ik HBO gaan doen en ik ga bijna afstuderen. Ik heb een pauze genomen, maar heb het weer opgepakt.

Een jaar geleden werd ik weer zwanger en toen veranderde mijn leven. James wilde weer dat ik het kind weghaalde. Dit keer niet omdat het beter was voor mijn toekomst maar omdat hij niet zeker wist of hij met mij een toekomst wilde. Mijn wereld stortte in. Ik had dat niet verwacht. Ik dacht dat hij en ik for ever waren.

Toekomst samen

Ik zag geen andere toekomst dan een toekomst tussen mij en James. Alles draaide om hem en mijn studie. We hadden het helemaal uitgestippeld. Hij zou na mijn afstuderen ervoor zorgen dat ik mijn eigen business zou opzetten en hij zou dan samen met mij werken en iets goeds opbouwen We zouden samen wonen, trouwen en kinderen krijgen. Maar ineens wilde hij dat allemaal niet meer.

[quads id=1]

Ik besloot de baby toch te houden. Tegen zijn wil. En dat had ik niet moeten doen. Het veroorzaakte zoveel stress tussen ons en ik ben helaas de baby verloren. En James wilde mij niet meer. Ik ben maanden niet naar school gegaan. Ik ben zelfs opgenomen geweest. Zo slecht ging het met mij. Ik kon niet leven zonder James. Ik wilde ook niet meer leven. Ik was 3 maanden in therapie. Mijn moeder en mijn vriendinnen hebben veel tot me gesproken Het wilde maar niet tot me doordringen dat mijn leven ook iets waard was zonder James. En pas toen ik weer contact kreeg met James ging het weer goed met me. Mijn moeder heeft het me heel erg kwalijk genomen. Ik moest uit huis.

Onderdak

James gaf me onderdak en uiteindelijk heeft hij me weer terug genomen. Ik moest hem smeken, hij had inmiddels een ander vriendinnetje. Ze kwam gewoon terwijl ik er ook woonde. Zo zwak was ik. Zo zwak was zij ook. Zo sterk was hij. Twee jonge vrouwen die hem als een koning behandelen. We vochten om hem in het begin. James genoot stiekem ervan. Uiteindelijk werd het liefde, James, zij en ik waren een stel. Ik woon met hem maar zij is ook met hem….en met mij. Ik heb trouwens nooit verliefde gevoelens gehad voor een vrouw en eerlijk gezegd heb ik die nog steeds niet.

[quads id=1]

Zij houdt van mij. Ik wil het eigenlijk niet! Ik deed het om hem niet kwijt te raken. Ik voel me elke dag sterker en wil dit leven niet meer. Ik weet alleen niet hoe ik het moet beëindigen. James houdt van mij. Nu meer dan vroeger maar hij is ook gek op haar. Hij heeft ons gezegd dat hij niet kan kiezen. Hij gaat niet kiezen. Maar hij gaat mij nooit laten gaan. Dat heeft hij ook gezegd dus ik mag niet weg.

Relatie met een vrouw

Wat moet ik nou doen? Die dame zegt dat we gewoon beiden met James kunnen zijn. We kunnen samen blijven. Elkaar liefhebben, maar dit is niet mijn ding. James wil ook het liefst met ons beiden zijn. Zij past goed bij hem. Ze is ook iemand van de straat. En ze is een, hoe zal ik het zeggen, ze is een beest in bed. Ik pas eigenlijk helemaal niet bij hem. Ik ben te braaf. Te rustig. Maar daarom juist wil hij een toekomst met mij. Ik woon bij hem. Zij niet, Maar ze komt wel in huis. Is toch raar? Ineens zit ik in een relatie met een vrouw.

Ik ben wel zijn nummer 1. Ik ben zijn eerste echte liefde. Dus aan de ene kant voel ik me trots, maar mijn gezonde verstand zegt dat ik oerstom ben. Mijn verstand zegt me dat ik verder moet. Alleen.

[quads id=1]

Maar hoe ga ik alleen verder? Kan ik hem wel loslaten? De vorige keer wilde ik niet meer leven. En nu? Ik ben wel sterker maar ik ben bang dat ik niet loskom van James. Hij gaat mij niet willen laten gaan. Ik ben zo bang voor de toekomst. Ik ben pas 22 jaar. Bijna afgestudeerd en mijn leven is een puinhoop. Met mijn vriendinnen of mijn moeder praten heeft geen zin. Ze zullen er pas voor me zijn als ik James echt los heb gelaten. En ze weten de elft niet eens.

Zonder hem

Ik word er niet goed van. Kunnen jullie mij aub eerlijk en gemeend advies geven? Ik ben niet meer op het punt dat ik niet meer wil leven zonder James maar ik heb er echt moeite mee om hem los te laten. Hoe moet ik verder? Wat doe ik als hij mij niet laat gaan?  Of is dit voor mij de enige manier om lief te hebben? Ik hou zoveel van die man. En hij ook van mij. Maar zij is er ook. Ik kan me een leven zonder hem gewoon niet voorstellen. Zal ik gewoon wachten tot die andere dame het leven zat is?

[quads id=1]

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +31685421200
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig

5 thoughts on “Ineens heb ik een relatie met een man en een vrouw – anoniem Nederland

 1. Neem ook een man erbij dan zijn jullie met z’n vieren. Jij schuurt die vrouw op 1 bed terwijl James met die andere man boelt. gewoon genieten met z’n vieren

 2. Hoi Mireille,

  Ik vind het heel dapper dat je met je verhaal naar buiten komt, dat is al een stap in de goeie richting! Neem nu de volgende stap om uit die slechte relatie te stappen, het gaat je lukken! Het gaat niet makelijk zijn, maar als je nu doorzet dan kan je verder met je leven. Deuren zullen voor je opengaan, nieuwe mensen gaan op je pad komen. Lees je eigen verhaal een paar keer en vraag jezelf of dit het leven voor jou is? Als je een kind met deze man krijgt, wat voor voorbeeld gaat hij zijn? Gaat hij je steunen met de opvoeding? Ik heb 2 kinderen, woon niet met de vader maar hij is een geweldige vader.
  Je bent nog jong en zeker niet dom! Dus kom op, jij bent meer en beter waard!

 3. Beste dame,
  Ik heb wel honderden anonieme verhalen gelezen maar ik heb nog nooit gereageerd.
  Op u verhaal wil ik wel reageren omdat u mij heel erg heeft geraakt met u verhaal!
  Ik kan me voorstellen dat het echt moeilijk is om uit deze relatie te stappen, maar ga aub bij uzelf te rade of u daadwerkelijk gelukkig bent met u leven op dit moment.
  U familie is tegen u relatie, vandaag de dag kon u moeder zijn van twee kinderen, u gaat noodgedwongen een relatie aan met een vrouw om u partner te behouden. Etc……
  En dan vraagt u nu of u sterk genoeg bent om uit deze relatie te stappen!
  U bent heel erg sterk en dapper vanaf het moment dat u met u verhaal naar buiten bent gekomen.
  Dat was stap 1…… ik wens u heel veel sterkte toe en ik heb er vertrouwen in dat u zeer Zeker de juiste en vooral beste keuze voor u zelf zult maken. POWER

 4. Je bent meer waard dan dit, je wordt gewoon gebruikt, dit is geen liefde maar emotionele chantage. Loslaten is het moeilijkste wat er is maar voor jouw eigen zelfbeeld en zelfrespect zal je wel moeten, want dit brengt je nergens. Ook jij hebt recht op een goed leven waar je gerespecteerd wordt. Werk aan jezelf en je zelfvertrouwen.

  1. Kies voor jezelf. Zeg iedere ochtend tegen jezelf dat je er mag zijn, dat je waardig bent, dat je van jezelf houdt. Dat zal jou versterken en je zal zijn dat jij de juiste beslissing voor jezelf zal maken. Ik wens jou veel succes en neem je leven terug. Jij bent de baas over je eigen leven.. So So lobi en heel veel sterkte❤️❤️

Comments are closed.