Vrouw van geliquideerde ondernemer Shamdath Ragoebier weer vrijgelaten – video

De vrouw van de doodgeschoten Shamdath Ragoebier is in vrijheid gesteld. Dat bevestigt de familie van de doodgeschoten ondernemer tegenover FamilieNieuws.

De vrouw leefde jaren met de ondernemer.  En ze hebben samen grote kinderen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk het bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Sun schreef het volgende:

…SUN.sr verneemt dat het gaat om ruim Euro 1 miljoen en 10kg goud. In eerste instantie was de arbeider van de ondernemer aangehouden in verband met de verdwijning van de bovengenoemde zaken. Naar aanleiding van zijn verklaring werd de partner S.D. opgeroepen voor verhoor en ook zij is in deze zaak aangehouden. De vader van de overledene deed aangifte van diefstal c.q. verduistering van heel wat waardevolle goederen. Kapitale Delicten was al bezig met het onderzoek van de levensberoving van de ondernemer, toen deze aangifte binnenkwam. De politie had zijn levenspartner en een arbeider aangehouden. Maar die zijn inmiddels in vrijheid gesteld…

Lees hier het volledige bericht over de vrijlating op Sun.sr

[quads id=1]

De politie schreef eerder het volgende bericht: Levenspartner en arbeider dood geschoten ondernemer in verzekering gesteld. De vrouw en een arbeider van de op dinsdagavond 11 augustus om het leven gebrachte ondernemer Shamdath Ragoebir zijn op dinsdag 25 augustus aangehouden en in verzekering gesteld.

De vrouw is aangehouden ter zake diefstal of verduistering van een groot geldbedrag in vreemde valuta, een grote partij gouden sieraden en elektronische apparaten; terwijl de arbeider verdacht wordt van medeplichtigheid aan diefstal of verduistering van het geldbedrag, sieraden en apparatuur.

De twee verdachten hebben vermoedelijk na de dood van de ondernemer de diefstal of verduistering gepleegd. Nadere informatie volgt.

Eerder schreef de politie het volgende:

Hierbij het officiële politie bericht omtrent de moord op ondernemer Shamdath Ragoebir. De 52-jarige man werd doodgeschoten in Paramaribo. De moord is gepleegd door 2 mannen op een bromfiets.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s. Let op de beelden kunnen verdrietig overkomen. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden veel sterkte toe

52- jarige man dood geschoten in de dokter Sophie Redmondstraat. De 52-jarige ondernemer Shamdath Ragoebir is op dinsdagavond 11 augustus om het leven gebracht in de dokter Sophie Redmondstraat. Deze levensberoving is gepleegd door twee mannen. Op het moment dat het slachtoffer in zijn voertuig wilde stappen werd hij neergeschoten door een man die een integraal-valhelm op had.

[quads id=1]

Na zijn criminele daad stapte de schutter als duorijder op een bromfiets, die door een andere man werd bestuurd. Zij reden vervolgens hard weg in de richting van de Oranjelaan.

Kort na het gebeurde heeft de politie de bromfiets en een integraal-valhelm, die vermoedelijk door de moordenaars gebruikt zijn, in de Oranjelaan aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van de heer Shamdath Ragoebir is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak

Video’s

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland