Misbruik ontdekt nadat 7-jarige meisje opgenomen werd in het ziekenhuis

nichtje oom

Het slachtoffertje vertelde dat ze in haar periode was. Maar dat was helemaal niet waar.

Een meisje van 7 jaar was opgenomen in het ziekenhuis in Suriname. Daar bleek dat ze vloeide. Ze loog en vertelde dat ze on haar periode was.

Ze bekende later dat haar eigen oom haar intiem misbruikte. Een maatschappelijk werkster heeft aangifte gedaan bij de politie. Lees het wrede verhaal. Haar oom is veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf! Verschrikkelijk dat zo een jong meisje dit allemaal moet meemaken. Waarom kunnen we onze eigen familieleden niet eens vertrouwen?

Oom uit Suriname

Bryan uit Suriname moet 4 jaar de bak in voor het misbruiken van zijn nichtje. Dat was de strafeis van officier van justitie Shanta Mahadew en de rechter heeft het overgenomen. Dat schrijft Times Suriname. Het zevenjarige nichtje van Bryan kwam in het ziekenhuis terecht.

Daar werd ontdekt dat het meisje bloed in haar broekje had. Het meisje zelf vertelde dat ze in haar periode was. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Het meisje gaf uiteindelijk toe dat ze intiem misbruikt was door Bryan, haar oom.

Haar moeder

De moeder van het meisje werd erbij gehaald en op de hoogste gesteld. Een maatschappelijk werkster heeft toen aangifte gedaan bij de politie. Bryan blijft het strafbaar feit ontkennen. Hij is juridisch bijgestaan door advocaat Murwin Dubois. Mahadew zegt dat het slachtoffertje op verschillende momenten is verhoord.

Toegegeven

In de eerste instantie liet het piepjonge meisje niets los, maar ze gaf uiteindelijk toe dat Bryan de intieme handelingen met haar heeft gepleegd.

Oom Bryan gaat 4 jaar brommen! De rechter heeft hem veroordeeld. Hij vond het bewijs wettig en overtuigend. De oom moest het slachtoffertje, zijn 7-jarig nichtje, beschermen en niet misbruiken. Hij heeft misbruik gemaakt van zijn ‘functie’ als oom/beschermheer.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

23 thoughts on “Misbruik ontdekt nadat 7-jarige meisje opgenomen werd in het ziekenhuis

 1. 4 jaar is weinig
  Zo iemand als weer buiten is gaat weer uit proberen
  Is erger als een beest
  Soms denk je of zulke mensen niet in contact komen met een vrouw waarom moeten ze een kind leven verpesten
  Zo een man moet echt gestraft worden waarom 4 jaar maar

  1. 4 jaar maarrrrr, mi bo kot a mang pie , dan nooit meer raakt hy een vrouw aan.😑😑.

    1. Triest dat zij dit moest meemaken, deze traumatische ervaring moet goed aangepakt worden. Die kloothommel had meer straf mogen krijgen. Ik snap niet waarom hij maar 4 jaar krijgt. Lieve engel ik hoop dat je dit goed verwerkt. 😒😒😒

 2. Is het meisje verder onderzocht op HIV en andere seksueel overdraagbare aandoeningen?
  Deze beesten gaan meestal nooit een condoom eerst pakken maar gaan er zonder bescherming in met alle nare gevolgen van dien voor het jong meisje. Hoe kan je als oom je nichtje van 7 jaar misbruiken? Wat voor plezier kan je als man hebben aan een kind dat nog geen borsten heeft en helemaal niet seksueel ontwikkeld is. Dit is gewoon een beest die naar mijn mening een te lage straf heeft gekregen want 4 jaar voor het verkrachten van een piepjong meisje en haar mogelijk voor de rest van haar leven traumatiseren vind ik wel te laag. Het zou minstens 8 moeten zijn

 3. Als hij eruit komt is ze 11 jaar.Dat is tekort 4 jaat.Kan weer toeslaan.Verkrachting vernietiging trauma voor het hele leven van zo een kind.Kinderbescherming moet ingrijpen.

  1. Bravo. Oom krijgt 4j cel (rust) om daarna verder te gaan terwijl t nichtje een trauma oploopt. Verdwaald in de volgende jaren en weet niet meer wie ze is. Meisje ik hoop je een goede toekomst. En oom de straf is te licht.

 4. Dat kind is voor haar hele leven verminkt. De oom is na 4 Jr weer terug. Wie weet gaat hij weer verder met zijn daden. Wie beschermt het meisje? Te triest voor woorden.

 5. Dit soort mannen hun lul afhakken en iemand moet ze stevig boelen. Zodat ze pijn ervaren en verminking voor hun hele leven. Vuile hond

 6. Wat ik niet snap, is dat een kind van 7 jaar al aangeeft in haar periode te zijn?? Sinds wanneer menstrueert een kind van 7 jaar oud???

 7. 4 jaar ?? Zulke … gaan it blijven doen is een soort verslaving vn sex ja en niet kunnen afblijven vn minder jarigen voei voei toch .afhakkn dat ding da keba

 8. De strafrecht in Suriname moet herzien worden.
  Over vier jaar is deze bakru (monster) weer buiten
  om toe te slaan. Want deze gasten blijven hHet doen. Het is een verslaving. Maar de volgende keer gaat hij dat kind vermoorden.

  1. De colega’s in de gevangenis vinden het niet leuk dat iemand zo’n feit begaat,dus begrijp je wel wat zo iemand te wachten staat ! Daar gaat hij voelen wat het arm meiske gevoed heeft .
   Aw vloek a dee die a gebore !!

 9. 4 jaar ?? Zulke mensen moet gewoon gecastreerd worden 😠😑dan pas gaan ze het voelen .

 10. Ik heb een hekel aan de eising van Suriname. 4 haar voor het vernietigen van een kind haar leven. Iets dat een trauwma achterlaat voor haar. Hoop dat ze wel later kids kan krijgen

  1. Helemaal eens 4 jaar voor verkrachting van een 7 jarige dat is een baby omg 4 jaren zijn zo om

Comments are closed.