Mijn man zijn buitenkind kost ons maandelijks meer dan SRD 2000 – anoniem Suriname

buitenkind man

Lees het verhaal van Sharda uit Suriname. Ze is het helemaal zat. Anderhalf jaar geleden heeft ze haar man vergeven voor zijn misstap en vandaag heeft ze spijt.

Haar hele leven is veranderd. Haar man heeft een buitenkind gemaakt en zijn moeder maakt misbruik van haar goedheid. Maandelijks gaan er duizenden SRD’s naar die vrouw. Sharda is het zat. Ze vertelt ons haar verhaal. Zou jij dit accepteren van een ex-buitenvrouw van je man?

Zoontje van mijn man

[quads id=1]

Hallo FamilieNieuws. Ik wil even mijn verhaal kwijt want ik begin helemaal door te draaien. Ik weet sinds anderhalf jaar dat mijn man een zoontje heeft bij een dame. Die jongen is nu ongeveer 3 jaren oud en het is een lief kind. Ik kan niets vervelends over die jongen zeggen.

Kijk, is niet die jongen zijn schuld. Mijn man en ik heb veel gesproken en ik heb het geaccepteerd. Hij heeft me zo gesmeekt om niet weg te gaan en hij heeft een fout gemaakt. 1 fout. In die 25 jaar dat ik hem ken. Hij heeft me toen gevaagd om die jongen af en toe te gaan opzoeken en te verzorgen en ik ben akkoord gegaan. Alles deden we wel samen. Hij ging nooit alleen naar die jongen. Ik wilde dat niet. Ik ging altijd mee als we hem gingen ophalen en ik bracht persoonlijk geld voor die moeder. Ik regel alle financiën in ons huis.

[quads id=1]

Niet meer zien

Mijn man en die vrouw mochten elkaar van mij niet meer zien. Niet zonder mij. Het klinkt zo jaloers. Maar ik wilde dat niet hebben. Ik wilde dat gewoon niet en dat was de voorwaarde van mij om toch samen verder te gaan. Ik wil me niet zorgen maken of die twee nog iets met elkaar hebben. Hij heeft dat natuurlijk geaccepteerd. Die moeder is soms heel lastig. Alles van der is geld geld. Ze kreeg een vast bedrag elke maand. Ze mocht blij zijn

Corona

Maar nu met de corona is alles een beetje moeilijker geworden. Die dame was ineens uit der huis gezet. Ze betaalde haar huur denk ik niet en wij zijn daardoor extra gaan betalen. Met spoed hebben we een klein kamertje voor haar gevonden. Voor haar, die jongen en nog een zoontje van 6 jaar. (ik wist lange tijd niet eens van zijn bestaan) We betalen maandelijks bijna SRD 2000 extra aan haar.

Maar het lastige is. Ze komt nu vaker hier, om die jongen te brengen. Ze is aan het hosselen, zegt ze. Ze brengt die jongen nu gewoon hier bij ons voor de deur. Zonder te melden. Telkens vraagt ze om geld, en heeft ze problemen.

[quads id=1]

Mijn man

Meestal ben ik niet thuis dus zij en mijn man zien elkaar ook weer vaker. Ik weet dat ze dan extra geld vraagt en ik weet ook dat hij der dan geeft. Hij is gevoelig. Ik heb mijn man al gezegd om die jongen te nemen, te adopteren zodat we hem samen kunnen opvoeden.  Maar dat wil die moeder niet. Nee natuurlijk niet. Ze heeft het makkelijk nu.

Elke maand krijgt ze die SRD 2000 plus al het andere geld. Allemaal gratis en voor niets. Omdat ze is gaan kletsen met mijn man. Mijn man is gaan kletsen met haar.

Mijn salaris

Ik werk me kapot en mijn salaris is bijna hetzelfde als het bedrag dat die vrouw krijgt van ons. Mijn man verdient natuurlijk veel meer en hij kan het wel missen maar ik word toch elke dag bozer en jaloerser merk ik.

[quads id=1]

Waar ze wonen is niet ver. Ze brengt die jongen bij mijn man, die nu meestal vanuit huis werkt. We hebben 2 grote jongens. Ze weten nu, door die vrouw, dat ze een broertje hebben. Van mij hoefde niemand het te weten. Nog niet! Vorige week bracht die dame die jongen de hele week, aan 1 stuk door! Ze ging werken in de avonduren dan kon die jongen bij ons te slapen. Een avond had ze gevraagd of die oudste ook kon blijven slapen. Ik heb dat geweigerd.

Slechte vrouw

Mijn kinderen waren boos op mij omdat ze vonden dat ik een slechte vrouw was. Mijn kinderen zijn 14 en 16. Ik heb ze uitgelegd dat ze het wel gaan snappen als ze ouder zijn. Ik doe alles voor die jongen als hij hier is. Hij noemt me ma. Iets wat ik in feite niet wilde maar het is nu eenmaal zo.

Ze heeft hem gisteren weer gebracht. Hij gaat zeker weer een hele week blijven. Ze overlegt niet eens. Maar we accepteren alles dat ze doet. Is het kind van mijn man, hij houdt veel van die jongen maar ik vind nu dat die moeder misbruik van hem maakt. Ook van mij. Het lijkt soms of ze opzettelijke dingen doet om mij boos te maken. Kijk nu met covid is alles anders geworden. Maar ik voel me de gekke nu.

[quads id=1]

Ik word boos

Ik heb geen vrijheid. Mijn man is gelukkig. Hij is blij als die kleine bij ons is. Natuurlijk ook omdat hij weet dat die jongen het goed heeft bij ons. Maar die moeder begint me echt boos te maken.

buitenkind man
Voorbeeldfoto uit www.hindustantimes.com

Kijk nu. Die jongen is nu bij ons. Wij zorgen voor hem en ondertussen krijgt ze wel geld van mijn man. Als ze s avonds hosselt dan vind ik dat wij geen huur voor haar meer hoeven te betalen. Of ze moet iets goedkopers gaan zoeken. Of misschien moet ze een man gaan zoeken. Dat zou beter zijn

Betalen

Maar hoelang moet mijn man nog betalen voor haar huis? Hoelang moet hij haar nog geld blijven geven? In principe hebben wij de afgelopen maand meer voor die jongen gezorgd dan zij. Ik weet het niet. Maar dat ding zit me dwars.

Maar als men me zou vragen, wat wil jij dan Sharda? Ik weet het niet. Ik had eigenlijk gewenst dat ik dit leven niet had geaccepteerd. Ik wil niet een binnenvrouw zijn die een andere vrouw en het buitenkind van haar man moet verzorgen. Ik wil het niet. Liever was ik alleen gebleven met mijn kinderen, dan hoefde ik niet te werken en dan kon mijn man duizenden betalen voor mij en de kinderen.

Belofte

[quads id=1]

Ik heb mijn man beloofd dat ik bij hem ga blijven. We hebben samen nooit problemen gehad, alleen nu ben ik vaker boos. Ik denk niet dat ik dit ga volhouden. Zeker niet als die corona nog erger gaat worden. Die vrouw brengt die jongen wanneer ze hebben wil. Dat kan toch niet? Ik voel me zo een slappeling.

Kunnen jullie me een beetje moed inpraten? Of denken jullie dat ik goed gek ben? Want echt waar dat denk ik wel van mezelf. Ik had nooit gedacht dat ik zo een leven zou accepteren. Ik zeg het eerlijk: ik hou niet van mijn leven op dit moment. Ik wil soms gewoon weglopen. Ik heb nog wel een tip voor andere vrouwen. Denk goed na hoor. Vergeef je man niet zomaar. Je kunt spijt krijgen. Soms is alleen zijn beter dan deze ellende waar ik nu in zit. Sharda

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig

28 thoughts on “Mijn man zijn buitenkind kost ons maandelijks meer dan SRD 2000 – anoniem Suriname

 1. Er is door de vorige mensen al zo een beetje al alles gezegd, maakt u een samenvatting : ikconcludeer
  dat u de knoop moet doorhakken want u heeft zelf aangegeven dat u teneinderaadbent.
  U zou moeten onderzoeken of die vrouw niet verslaafs is aan drugs, u kunt u man vragen hoe het is
  begonnen en waar hij haar heeft ontmoet. U moet uw man ook vertellen wat deze situatie met u doet.
  Hij moet doordrongen zijn van de ernst ervan en hem vragen hoe hij denkt om het op te lossen.
  U zegt dat de vrouw hosseld ,( ‘avonds) ik concludeer dat als zij een com.sexwerker is dat ze
  misbruikt maakt omdat ze weet dat je man het redelijk goed heeft.
  1 DNA test laten afdwingen. 2 geen geld meer geven aan de vrouw( zij is bezig je man te hosselen,
  altans zo ziet zij het… een inkomstenbron.!) 3 als zij het kind niet wil afstaan aan je man als blijkt dat het zijn kind is,dan maar vragen om het kind te plaatsen in een tehuis en via daar voor het kind te verzorgen.

 2. Ik zal met mijn erover praten.dat van nu af aan gaan wij afspraken maken wekle dagen zijn zoon mag komen.en dat de vrouw zelf moet zorgen hoe zij de huur verder gaat betalen.en jullie alleen maar geld geef voor eten en drinken voor het kind .kleren kopen jullie zelf en als zij niet aan de regels houd dat stoppen jullie met alles.dan zoek zij het zelf maar uit.en duidelijke afspraken ook maken met je man dat je ook gelukkig verder kan gaan met jullie leven.De vrouw moet blij zijn dat jullie haar helpen.andere vrouwen zou dit niet pikken.jij moet niet weg gaan van je man.en wordt niet boos want dat is wat die Bitch wilt.sorry maar ik heb geen andere naam voor haar.

  1. Een man moet zijn vrouw en eventuele kinderen verzorgen, dat is bij wet geregeld. Deze vrouw is niet zijn vrouw en hij heeft geen enkele financiële verplichting naar haar. Wel naar zijn zoon. Als deze dame haar zoon regelmatig bij U aflevert, heeft zij geen recht op het afgesproken bedrag, maar alleen dat deel wanneer zij zelf voor haar zoon zorgt. Iemand die hosselt, heeft een zekere manier van leven. Je mag je terecht afvragen of het echt de zoon van Uw man is. In Uw geval is een DNA test toch niet moeilijk te regelen ? En als de jongen zijn zoon is, dan kan er via officiële weg een bedrag voor alimentatie worden vastgesteld. Deze dame krijgt dan een vast bedrag voor het onderhoud van haar zoon en niets meer. Ook worden er dan afspraken gemaakt over de tijd, die Uw man met zijn zoon kan doorbrengen. De manier waarop alles nu gaat, is te gek voor woorden. Uw man mag dit niet van U verlangen. U heeft reeds te veel geaccepteerd. Tijd om Uw toekomst in eigen hand te nemen.

   1. Ja hor je bent goed gek zou ik nooit accepteren . Alleen t feit dat jullie de huur voor haar betaln laat me balen. Mag zijn kind zijn maar ik zou nooit de oppas doen. Zou die man zelf moeten doen want j was niet daar toen ze plezier maakten. Ik zou hem niet van zn kind houdn , maar ik zou ook geen oppas zijn. En afsprakn makn op welke dagen ze die jongen voor j man mag brengen. Je man zou ook aan jouw gevoelens moeten denken. Hoop het beste voor je . Woman to woman.

  2. een dna onderzoek eisen en een advocaat nemen als blijl dat het kind echt van je man is een omgangsregeling treffen en een vaste maandelijkse bedrag voor het kind oppapier laten zetten in een vorm van alimentatie ook kan je eisen dat de moeder van het kind kan aantonen welke koste ze maandelijks aan het kind heeft want een kind van 3 jaar heeft niet veel uitgaven goed gekleed oveestraat lopen goede schoenen
   naar de peuterspeelzaal en een goede verzorging voor school.
   punt 2 is het kind is niet alleen van de vader als ouder ben je beide verantwoordelijk voor het kind
   als je alles op papier laar zetten heeft de moerder geen recht meer om extra geld op te eisen
   zei moet haar deel van haar verzorging zelf betalen
   ik hoop dat je een goed gesprek hierover met je man hebt en dat jullie allebij op 1 lijn zitten
   heel veel suc6 en sterkte

 3. Dit gaat u langzamer hand echt gek maken. Denk goed na wat je zelf wil . Hij is vreemd gegaan kind gemaakt buitens huis. Die ex vriendin maakt misbruikt van jullie goedheid. .

  1. Jy bent echt goed gek ja. Ik vind heel lief v j dat jy j man hbt vergeven n di jonge hebt geaccepteerd. Maar waarom moet je die moeder ook geld geven?? Ze s niet verantwoordelijkheid. Die kleine kn j verwennen als hy by jullie is. Maar die moeder MOET NIET JOUW HOOFDPIJN ZIJN! Sorry hoor k bn zo boos op j
   Als j het niet meer aankan stuur j man weg of s ht zn huis, pak jou spulln n j kids ga elders wonen
   Doe het nu voor het te laat s. J werkt j krom om voor hem n “gezin” te werkn. Vrouw j werkt voor jezelf n j kids maar niet om voor een kloot v e man n zn buitenvrouw. Houd van jezelf. Sterkte!

   1. Die binnen vrouw kan alleen wonen met die 2 kinderen van haar .
    But ; just to make it safe …..
    That man should put all his or most money and property in the name of their rightfully legal chidren and also his wife ….
    Doe eerst de juridische zaken ;
    Rond dat eerst af ;
    En dan als die huidige vrouw dat wilt kan ze samen met haar 2 kids haar huidige man en huis verlaten ….
    The choice is hers .
    Because ;
    Als die vrouw zomaar weggaat met haar 2 kids ;
    Gaat die buitenvrouw beetje bij beetje langzamerhand terug bij die man komen via door middel van de illegale buitenkind .
    Dat later voor heel veel ergere ruzie kan veroorzaken met dodelijke gevolgen …..
    Enzovoorts ……

 4. Je geeft zelf al aan dat je nu ongelukkig bent. Heb jij dan geen recht op om je gelukkig te voelen door de knoop door te hakken,? Je offert je liefde voor je man op, terwijl hij degene is die alles van je heeft weggenomen door vreemd te gaan. Sta op en wordt wakker vecht voor je rechten, kind kun je accepteren maar stel je harde regels op. Je man moet maar voor zijn daden boeten . Anders zul je nooit vanaf komen zolang je niet voor je opkomt. Je bent een goed mens daar maakt men misbruik van
  Sterkte en neem vooral maatregelen,dit zul je zelf moeten bepalen hoe je het graag zou willen verandering in brengen

 5. Dit is de kikkermethode. Langzaamaan sterft u door deze shit te accepteren. Welk deel snapt u en uw man niet . U laat t toe dat er misbruik wordt gemaakt van ontstane situatie. Uw man dient als verantwoordelijke voor deze shit dit op te lossen dat t werkt. En die haalbaar is onder jullie neus geboren

  1. Mevr Sharda weet je ik weet dat niemand volmaakt is iedreen maakt fouten die jongen mag niet de speelbal worden tussen drie volwassen.
   Mijn persoonlijke mening je zou je echtgenoot de duimschroef aandraaien hij heeft een mierennest van gemaakt en doordat je dit hebt geaccepteerd ben jij nu de gebeten hond de persoon die moet en zal meemaken.
   Heel spijtig dat je dit moet meemaken want een rustig leven zal je nooit hebben totdat onze Lieve HEER je zal roepen.

 6. Dit is de kikkermethode. Langzaamaan sterft u door deze shit te accepteren. Welk deel snapt u en uw man niet . U laat t toe dat er misbruik wordt gemaakt van ontstane situatie. Uw man dient als verantwoordelijke voor deze shit dit op te lossen dat t werkt. En die haalbaar is onder jullie neus geboren

 7. me ik zou je aanraden dat te stoppen,praten met je man ,om die jongen te nemen en hem op te voeden,die vrouw moet niet meer voor jou deur komen,begin dat te stoppen en stoppen om haar geld te geven of om huur te betalen dat is haar koppijn,niet omdat je man een kind met haar heeft moet hij alles voor haar doen en zo nee ,als ze niet wilt om haar zoon af te staan aan jullie laat ze dan maar zorgen voor hem,en je man doet die dingen ook bewust omdat hij het kan missen ,klootzka,hij maakt jou belachelijk aan die vrouw en die vrouw heeft ook stof op jou omdat jij ook alles acccepteerd.wek mw als ik het was ,sorry dan gaat hij maar moeten kiezen,voor mij of voor die vrouw als zij beter is laat hij dan maar bij haar gaan.maar dit alles van die vrouw je kan er een stop erachter zetten,geloof me.zij moet gewoon niet meer bij je poort komen staanalles moet je haar nu weigeren.

 8. 1. Jij moet niet zorgen voor dat kind, maar de vader die zijn vertier had. Hij heeft onbeschermt seks gehad en wist dat er consequenties aan verbonden zijn. Toen je eerder niets wist leefde je met plezier met je man en kids. Laat die dame haar eigen oppas zoeken. Anders zal je oppas blijven doen, alleen om je man te helpen. Jij hebt die man gevraagd om zich niet zonder jou te begeven naar die dame haar adres. Geeft dus aan dat jij uit jaloezie die man zijn probleem tot de jouwe hebt gemaakt. Daar ben je fout. Laat die man zijn problemen oplossen. Hij moet alleen voor zorgen dat jij niets te kort mag komen. Die jongen die niet gevraagd heeft om op deze wereld te komen, heeft ook recht op vadersliefde. Neem afstand van alle zaken omtrent die jongen. Laat die vader het zelf doen. Want als jij dit geen plaats kan geven zal jij voor de rest van je leven ziek worden, meer omdat jij dit niet een plek kan geven. Weet dat je die man vergeven hebt, maar je bent ook maar mens.

 9. ik hoor nergens in t verhaal dat jullie naar familie recht zijn gestapt om een afgesproken bedrag aan alimentatie te betalen. jullie hebben alles zonder juridisch hulp gedaan. en dat is altijd super gevaarlijk. fijn dat je dit wil accepteren maar het moet niet ten kosten gaan van jou gezin.. juridische stappen ondernemen om een eerlijk bedrag aan alimentatie te betalen. en voet bij stuk houden als die moeder naast die alimentatie toch nog meer geld vraagt.. waarschijnlijk heeft ze dus bewust een kind genomen omdat ze weet dat ze bij die man geld kan krijgen.
  en als ik t zo hoort zou ik een DNA test eerst laten doen want die vrouw heeft nog een ander kind ook zonder vader. en wie weet plukt ze hem ook kaal. dat soort mensen zijn er helaas wel.
  1.DNA test laten doen, ook al denk je zeker te weten dat het die man zijn kind is. je moet niet uitgaan van op wie dat kind lijkt maar laat DNA test uitsluitsel geven. lijken op iemand wil nog niet zeggen dat het zijn bloed is.
  2. en dan kan je volgens de wet het bedrag aan alimentatie betalen dat de wet voorschrijft dat je moet betalen..
  3. als het echt zijn kind is zou ik dat kind ook laten erkennen- zo heeft die man meer recht op dat kind en kan en mag de moeder de vader niet in de weg staan/ niks weigeren als die vader zijn kind wilt zien of op vakantie wilt meenemen etc.
  4. of zelf om hem bij de vader te laten opgroeien. vooral als die moeder steeds meer geld wilt kan je dat gebruiken als argument dat je alimentatie geeft maar dat ze toch dat kind niet kan verzorgen.

  petje af hoor vrouw dat je dat zo accepteer maar laat niet over je heen lopen. kom op voor je zelf en je gezin en pak het juridisch aan.

 10. De manier hoe jij alles over je heen laat komen lijkt het alsof jij die fout heb gemaakt. Laat dat geld vn j man je ook niet blind maken voor alles. Ga naar een instantie die je beter kan informeren en vecht die situatie aan. Of ze die jongen niet aan jullie wil geven moet je alles stoppen. 25 jaren met een man is ook een eeuwigheid die je niet makkelijk kan laten dus moet je maar hogere eisen stellen en dingen doordtukken.

  1. Sharda je hebt dit probleem zelf geschapen. Mijn motto is alle kinderen voor mijn relatie met hun vader zijn welkom, maar kinderen die verwekt zijn tijdens mijn rerlatie moeten bij hun moeder blijven. Ze weet dat hij geen vrijgezel is en heeft ervoor gekozen om een kind te krijgen dan moet ze instaan voor de gevolgen. Wij vrouwen zijn altijd de dupe wanneer je man uitloopt. We vergeven in de meeste gevallen. Maar durf het dan ben je zo de deur uit. Zal hij een kind van jou die je tijdens jullie relatie hebt van een andere man accepteren. Nooit. Dus het ligt aan jou. Voer weer in alle rust een gesprek met hem. Die jongen is er al. Hij heeft zijn ouders niet uitgekozen. Die vader kan die moeder wel financieel onderstunen, maar niet ten koste van zijn gezin. Met communicatie bereik je veel. Sterkte.

 11. Mevrouw, u bent echt een goed mens. Ik zou dit echt niet accepteren. Want nu verzorgt uw man dat hele gezin van die ander vrouw. U moet dit heel ding stop zetten. Srd2000 een maand is meer dan genoeg voor die jongen. Die ander vrouw is vrijpostig om te eisen dat ze meer geld wilt. Denk goed na wat u doet. Is tenslotte uw leven en u moet bepalen wat u gaat doen. Ik wens u sterkte en veel wijsheid

 12. Ik zou die man en die vrouw op rotten.
  Deze man is verschrikkelijk.
  Hoe kan je nig met hem slapen.
  Last hij maar bij die wijf gaan.
  Of je mag ook een buiten man hebben van hem.
  Anders niet.

 13. Je bent te zacht, die jongen is natuurlijk onschuldig. Ik zou hem niet meer accepteren. Vanaf het moment dat jullie meer moesten betalen zou ik gelijk een stopbord zetten. Die moeder maakt gebruik en misbruik van de situatie. Ze denkt aan haar zelf en niet aan haar kinderen. Blijf niet hangen in dit alles. Stap eruit en ga alleen met jou kinderen verder. Want je gaat er last spijt en verdriet van krijgen. De situatie zal nooit meer veranderen, dus ga uit de relatie en verder met jou kinderen. Succes met dit alles.

  1. Ik kan erover praten want ook ik was ook in zo’n shut…is te begrijpen n moeilijk om los te laten maar uiteindelijk voel jy alles…laat los…hoeveel j ook mag doen…mag huiln…geloof m het komt goed…weet 1 ding vandaag is het voor die man n die bitch maar jouw dagen van goedheid komt nog

 14. Ik denk dat u uw grenzen moet gaan aangeven.
  En misschien moet toch met u man en moeder van dat kind praten om toch die zoon te nemen. Maar dan vraag ik me af gaat dat later geen issue zijn. Mevrouw ik moet u zeggen heb veel respect voor u keuze!! Is echt niet makkelijk wat u heeft gedaan… petje af daarvoor hoor!
  Maar toch ga na wat voor u de grenzen zij en praat met u man dat het niet zo verder ken. Ik wens u veeelll sterkte en succes.

 15. Je bent een grote idioot om dat nog te accepteren. Ik zou manlief en zoon het huis uittrappen. Nonsens!
  Dan moest hij maar geen buitenkind gaan verwekken. Ik zou dit NOOIT accepteren. Die vrouw is hondsbrutaal om dat kind bij jullie thuis te brengen. En dat je dit ook nog accepteert??? Daarom behandelt die vrouw je als een voetveeg en eist ze steeds meer op. Korte metten maken. Opdonderen die handel!

  1. Ik vind je een heel moedige vrouw. Maar het moet niet ten koste van jou gaan. Denk dat je een goed gesprek met je man moet hebben. Omdat je alles steeds accepteert en niets zegt gaat het steeds verder. Gewoon je man zeggen dat je dit niet meer accepteert en dat dat de afspraak niet was. En geloof me als hij echt van je houdt , zal hij naar je moeten luisteren en aan zijn afspraak moeten houden.

  2. Bespreek het met je man en zeg hem dat je niet meer geeft. Die kleine jongen wordt gebruikt om jullie len zuur te maken. Ik raad je aan een jurist in de hand te nemen of je gaat naar biza voor advies. Je kan zo niet doorgaan vrouw. Begin haar op te donderen en zeg hasr dat je haar niet hebt gestuurd een kind te maken met een getrouwde man. Stop de financien en als de man wilt opdonderen pak zijn kleren ook in voor hen en wijs hem de deur. Hierin kan je duidelijk merken dat hij nog gevoelens heeft voor de andere vrouw.

Comments are closed.