Man zonder geldig rijbewijs betrokken bij dood Soenita en Jane – verkeer Suriname video’s en foto’s

ramautarsing

De waarheid komt langzaam maar zeker toch boven water.

Soenita en haar 11- jarige dochtertje Jane Ramautarsingh kwamen vorige maand om het leven na een ernstig verkeersongeval in Suriname. Soenita was pas bevorderd tot korporaal en was zeer geliefd. Haar baby van 5 maanden zal opgroeien zonder mama

[quads id=1]

De politie was eerder opzoek naar een veroorzaker die in een Prado reed. Familieleden hadden eerder al gezegd dat er helemaal geen veroorzaker was en dat Soenita niet achter het stuur zat, zoals eerder werd gezegd. En dat klopt. Niet Soenita zat achter het stuur maar een man. En hij had GEEN geldig rijbewijs. Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk ook naar de eerder gedeelde foto’s en video’s

[quads id=1]

Soenita en dochtertje

De 29-jarige B. is deze week aangehouden door de politie van verkeersunit Regio Midden. Dagblad Suriname meldt dat de man op zaterdag 11 juli betrokken was bij een dodelijk verkeersongeval. Meerdere mensen raakten gewond en de 29-jarige Soenita Ramautarsing en haar 11-jarige dochtertje Jane kwamen om het leven.

Lees ook: ‘Korporaal Soenita Ramautarsingh zat NIET achter het stuur.’ – foto’s video’s

Het Korps Politie Suriname meldde toen dat Soenita achter het stuur zat en er werd gezocht naar een veroorzaker in een Toyota Prado. Die auto was gevlucht. B. verklaarde dat hij een passagier was in de auto waarin Soenita reed. Meerdere mensen beweerden toen al dat het verhaal helemaal niet klopte en dat B. degene was die achter het stuur zat.

[quads id=1]

Geen geldig rijbewijs

Na gedegen onderzoekt blijkt inderdaad dat B. degene achter het stuur was. Hij heeft echter geen geldig rijbewijs. Die was in februari dit jaar ingevorderd door de politie van Kwatta Paramaribo. Dus B. mocht helemaal geen auto rijden.

In de gevangenis

[quads id=1]

B. is na overleg met het OM opgesloten door de politie.

Bekijk onderstaande foto’s en video’s van het dodelijk ongeval.

Bekijk hier een brief van een betrokken:

overleden Suriname

[quads id=1]

We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies!

verkeer Suriname
Bekijk de eerdere foto’s en video’s

Lees ook: Soenita en dochtertje Jane overleden in het verkeer in Suriname – video’s

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland