20-jarige Shekkar overleden in het verkeer – politie Suriname

overleden verkeer
Hij was pas 20 jaar en hij is nu door een verkeerde beslissing van een ander uit het leven gerukt. Vreselijk!!
 
Hierbij het uitgebreide en officiële politiebericht omtrent de dood van de 20-jarige bromfietser Shekkar (foto). Hij overleed in het verkeer in Suriname. De autobestuurder maakte een bocht naar links en raakte daarbij de jonge bromfietser

[quads id=1]

De autobestuurder is na verhoor heengezonden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval. En bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Bromfietser overlijdt na aanrijding. De 20-jarige bromfietser Shekkar Dassasingh heeft in de middag van woensdag 26 augustus bij een aanrijding op de kruising van de Noordpool- en Indira Ghandiweg het leven gelaten.

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks kwart over drie de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto op de eerder vermelde kruising. Bij aankomst op de locatie vertoonde de bromfietser geen teken meer van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

[quads id=1]

overleden verkeer

De 46-jarige autobestuurder S.P. reed over de Indira Ghandiweg komende vanuit de richting van de Latourweg; terwijl de bromfietser Dassasingh vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Dat schrijft de politie van Suriname in een officieel politiebericht. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder links af sloeg gaande in de richting van de Noordpoolweg. Daarbij doorkruiste hij het recht doorgaand verkeer dat op dat moment de bromfietser Dassasingh was. Het gevolg was een aanrijding met het noodlottig gevolg voor de bromfietser.

Rectificatie politie:

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname heeft op donderdag 27 augustus per abuis aangegeven dat de 46-jarige autobestuurder S.P. over de Indira Ghandiweg reed komende vanuit de richting van de Latourweg; terwijl de bromfietser Shekkar Dassasingh vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. De informatie met betrekking tot de rijrichting van de bromfietser is niet juist.

De autobestuurder S.P. en de bromfietser Shekkar Dassasingh reden over de Indira Ghandiweg en beiden kwamen vanuit de richting van de Latourweg en gingen in de richting van Lelydorp. De autobestuurder S.P. sloeg links af om de Noordpoolweg in te gaan waarbij hij de bromfietsbestuurder Dassasingh doorkruiste met het noodlottig gevolg.

[quads id=1]

Het regende op die bewuste woensdagmiddag. De automobilist verklaarde dat hij de bromfietser zag aankomen en daarbij een inschattingsfout maakte voor wat de snelheid van de bromfietser betrof. Hij dacht dat hij de bocht kon beschrijven zonder de bromfietser aan te rijden. Het ontzielde lichaam van Shekkar Dassasingh vertoonde letsels aan het hoofd en been. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen.

[quads id=1]

Het rijbewijs van S.P. is hangende het onderzoek ingevorderd door de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.P. na verhoor heen gezonden. De politie zal een dossier ter zake opmaken en voor verdere afhandeling opsturen naar het Openbaar Ministerie. De bromfiets en de auto zijn ter herkeuring in beslag genomen. Foto binnengekomen via Facebook.
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland