Weer 1 coronadode! Nu bijna 3700 positieve testen in Suriname – video’s

Helaas weer een familie in diepe rouw. Het aantal corona doden klimt weer omhoog. Er is vandaag weer iemand overleden. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Video – Bekijk hier nogmaals de nieuwe video’s omtrent de verscherpte Covid-19 maatregelen in meerdere talen. Geef het door aan jouw vrienden en/of familieleden in de door hen gewenste taal zodat ze het allemaal kunnen begrijpen. Bekijk ook de lijst met de verschillende testlocaties voor deze week! Laat je testen lieve mensen. Bescherm jezelf en bescherm anderen.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 66 nieuwe besmettingen bijgekomen maar er zijn gelukkig ook weer 60 mensen genezen. Bekijk de overige officiële cijfers van vandaag in het bericht. Lieve mensen voorkomen is beter dan genezen. Hou je aan de voorgeschreven regels.

Video’s

De verscherpte Covid-19 maatregelen inclusief de informatie omtrent de total Lock down voor aanstaande zaterdag zijn eerder deze week gepresenteerd door president Santokhi. Het was in het Nederlands en dat is niet voor iedereen goed verstaanbaar.

Meerdere talen

Vandaar dat besloten is de corona maatregelen te presenteren in meerdere talen. Bekijk Hier nogmaals de verschillende video’s hieronder. Geef het door aan jouw vrienden en/of familieleden in de door hen gewenste taal zodat ze het allemaal kunnen begrijpen.

[quads id=1]

Nederlands

Sranan Tongo

Sranami

Spaans

Aucaans

Portugees

Javaans

Inheems

61ste Corona dode in Suriname

[quads id=1]

We hebben nu 819 actieve gevallen. Bekijk onderstaande grafiek voor alle overige officiële cijfers van vandaag

Ga testen! Bekijk hieronder de lijst met de verschillende testlocaties:

test locaties

Ga naar de Officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland