Stille tocht in Arnhem voor de 35-jarige Naomi uit Nederland – foto’s

stille tocht Nederland arnhem naomi

‘Hij wil mij vermoorden omdat z’n vrouw ’t niet mag weten’

De woorden van de 35-jarige Naomi. Ze werd maandag doodgeschoten. Volgens de berichten had ze een relatie met een Nederlandse juwelier die getrouwd bleek te zijn

[quads id=1]

Ze raakte zwanger en dreigde het zijn vrouw te vertellen. Dat heeft haar vermoedelijk het leven gekost. De politie heeft een 46-jarige man aangehouden. De jonge moeder was dus zwanger en laat 2 jonge kinderen achter. De moordenaar dus heeft twee levens op zijn geweten. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie omtrent de stille tocht en de wrede moord. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Stille tocht

Voor de 35-jarige Naomi die maandagavond overleed bij een schietpartij in Arnhem, wordt zaterdagavond een stille tocht gehouden. Naomi werd doodgeschoten bij een flat in Arnhem.

Ze laat 2 dochters van 6 en 9 jaar achter. Er wordt ook een inzamelingsactie voor de meisjes gehouden. Voor speelgoed en kleding. De meisjes zijn nu ondergebracht bij kennissen.

[quads id=1]

Wil je ook meelopen? Je wordt dan zaterdag om 19:30 uur verwacht bij het MFC Presikhaven. Van daaruit lopen de deelnemers naar de Floriszstraat. Er zullen bloemen gelegd worden en kaarsjes aangestoken worden. Misschien wordt er ook vuurwerk afgeschoten. Lees hier meer over de stille tocht

De moord

‘Hij wil mij vermoorden omdat z’n vrouw ’t niet mag weten’ Dat schreef naomi vlak voor haar dood. De moeder van 2 dochtertjes zou net aan de wereld bekendmaken dat ze zwanger was. En ze zou ook bekend maken wie de vader was. Dat werd haar vermoedelijk fataal.

De vader van haar ongeboren kind zou een getrouwde juwelier zijn. Volgens de buren en ooggetuigen was hij daar in haar flat in Arnhem die bewuste maandagavond. De buren werden opgeschrikt door een trap, waarmee haar voordeur zou zijn opengetrapt. Hij was woedend.

De buren horen haar gillen en ze horen geschreeuw. Daarna hoorden ze een stuk of 5 schoten…en toen was het doodstil

[quads id=1]

Facebook

‘Ik mag er niet over praten hij heb ons goed bang gemaakt’, schreef ze eerder deze week via Facebook-messenger aan een bekende. Het lijkt erop dat ze het aan zijn vrouw wilde vertellen. En dat probeerde haar lover tegen te houden. Maar nu weet zijn vrouw ook alles. De politie heeft namelijk een 46-jarige man aangehouden. Zal het de juwelier zijn? Vermoedelijk wel.

We wensen alle nabestaanden, vooral haar twee dochtertjes, heel veel sterkte toe.

Video’s

[quads id=1]

Lees ook: Jonge vrouw overleden na schietpartij in Arnhem – video Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

15 thoughts on “Stille tocht in Arnhem voor de 35-jarige Naomi uit Nederland – foto’s

 1. Die man had zijn eigen leven al vernietigd door bewust te kiezen om vreemd te gaan. Het was geen chantage, hij kiest de verantwoordelijkheid nemen van zijn daden. Hij liegt de hoek bij elkaar en vernietigd meerdere levens. 1 door vreemd te gaan, te liegen tegen zijn vrouw iemand te bezwangeren, een leven te ontnemen en kinderen achterlaten zonder moeder. Ze was fout om met een getrouwde man te gaan. Maar wie zegt dat ze in het begin wist dat hij getrouwd was. Feit is wel dat hij haar vermoord heeft.

 2. Ondanks alle reacties vind als nog man is de schuldige als getrouwd ben ga je niet veder zoeken … en als iemand van hou ga je niet vreemd punt ! Zij was singel en hij niet hij moest beter weten waar is me bezig …

  Zij singel en jong had ze niks te verliezen
  hij was bezet hij had wel wat te verliezen zijn vrouw en ….

 3. Ongelovelijk hoe vrouwen hier de kant van de dader kiezen.. Jullie zijn niet goed joh. Hij hoort met z’n getrouwde poten van andere vrouwen af te blijven lijkt me.. En dan ook nog angstig worden dat zn vrouw het te horen krijgt en 2 levens nemen.. Of zij het nou wist of niet… Hij is een laffe hond.

 4. Vrouwen moeten stoppen met dreigen wanneer ze vrijwillig van die tollie hebben genoten. Je hebt je bere genomen ondanks het feit dat je al 2 kinderen hebt want je dacht zo die man aan je te binden. Nu wil je zijn leven kapot maken. Geen greintje medelijden met zulke mensen. Ze gaat nooit meer praten. Ze heeft het over zichzelf afgeroepen. Blijf weg van mannen die hun vrouwen hebben. Je bent nummer 2 of nummer zoveel maar door chantage wil je op de eerste plek komen. Als hij vreemd ging voor zijn eerste vrouw wat denk jij dat hij bij jou zou doen stommerd. Nu ben je afgeknald en zijn de kinderen hun mama kwijt door jouw dom gedrag.

  1. Die man had zijn eigen leven al vernietigd door bewust te kiezen om vreemd te gaan. Het was geen chantage, hij kiest de verantwoordelijkheid nemen van zijn daden. Hij liegt de hoek bij elkaar en vernietigd meerdere levens. 1 door vreemd te gaan, te liegen tegen zijn vrouw iemand te bezwangeren, een leven te ontnemen en kinderen achterlaten zonder moeder. Ze was fout om met een getrouwde man te gaan. Maar wie zegt dat ze in het begin wist dat hij getrouwd was. Feit is wel dat hij haar vermoord heeft.

 5. Een verhaal heeft altijd 2 kanten, je weet nooit wat hij in het begin aan haar heeft verteld,zij hoefde geen rekening te houden met iemand,ze was single maar hij daar in tegen had wel een gezin lafaard,mss speelde hij een man die gescheiden was van z’n vrouw,en deze dame later achter is gekomen dat het toch anders was dan hij zich voor deed, denk dat,dat de reden was dat ze aan zijn vrouw wilde vertellen hoe de vork in de steel zat, heel triest voor de kinderen, voor haar en de ongeboren kindje, kennelijk heeft ze dit ook niet zien aankomen.Die man moet je opsluiten en de sleutel weggooien.

  1. Ze wist idd heel goed dat hij getrouwd was. Ze heeft de man nog zelfs 1 jaar geleden gefeliciteerd met het huwelijk . Alle tijd heeft ze de relatie stil gehouden maar nu ze ineens zwanger is dan wil ze wel de mond los trekken. Ze zijn beide fout. Ze had ervoor moeten zorgen dat ze nooit zwanger zou raken van een getrouwde man en hij had zijn leuter binnen boord moeten houden

 6. Echt stom wat ze dacht te doen nou ja je zou niet de enige zijn he waarom moest die vrouw t weten die man komt eens weer eruit maar jij komt nooit meer op aarde…foei

 7. Domme reacties hierboven. Die man had geen respect voor zijn vrouw. Zolang ze geen open relatie hadden, was hij gewoon een vieze vreemdganger. Als je van je vrouw houdt kwets je haar niet door vreemd te gaan en het risico te nemen om iemand te bezwangeren. Hij had loyaal moeten zijn, want hij heeft een huwelijksgelofte afgelegd. Wat houden van. Toen hij in die vrouw zat dacht hij er niet aan dat hij z’n vrouw bedonderde en voor schut zette. Hij wilde niet betrapt worden. Wel de lusten, maar niet de lasten. Als je van iemand houdt doe je de persoon geen pijn. Hij hield alleen van zichzelf. Jammer dat ze door een stomme keuze haar leven kwijt raakte. Dat ze in vrede mag rusten en haar meiden goede begeleiding krijgen.

 8. Naomi dit heb jij zelf in de hand gezet of gebracht omdat jij HEBZUCHTIG wil doen. Naomi wist bliksems goed dat die man getrouwd is wat is je kawlo probleem om zijn leven kapot te maken ???????? Zo zijn sommige vrouwen hoor grote ogen jaloers en HEBZUCHTIG en ander mans leven kapot maken
  .eigen schuld dikke bult .

  1. Iddwist ze dat zei heeft ook in almelo gewoond dus larie koek sneu voor haar en de kinderen ma schuif niet alles na 1 kant waar 2 vechten hebben 2 schuld

 9. Maar waarom het aan de vrouw vertellen. Wij vrouwen zijn niet altijd knap. Deze man hield verschrikkelijk veel van zijn gezin en zo te zien zag hij deze als iemand met wie hijzijnn gezelligheden kon delen. En nu? Gezin weg…. Twee levens weg….Jammeerrrr

  1. Verhaal heeft twee kanten allebei wisten dat ze fout waren ik weet ook niet wat ik moest doen of zou doen een kind moet wel aangegeven worden bij het gemeente wie is de vader of anoniem

 10. Ze wist dus dat die man een vrouw had.. I rest my case.. zal maar niet verder op ingaan

  dat wil niet zeggen dat ik goedkeur wat die man heeft gedaan.
  maar waarschijnlijk hield hij zodanig van zijn gezin en was daardoor tot alles in staat

  1. Ja hij hield zoveel van z’n gezin dat hij lekker ergens anders loopt te snoepen, hou op zeg.

Comments are closed.