Jonge vrouw overleden na schietpartij in Arnhem – video Nederland

Naomi van den berg

Triest, een 35-jarige vrouw is doodgeschoten in Nederland.

Het zou gaan om de 35-jarige moeder Naomi (foto). Volgens buurtbewoners zou het gaat om een ruzie in relationele sfeer. Op social media liet de mama van 2 dochters al het 1 en ander merken

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video van het incident. We wensen de nabestaanden en vooral de kids heel veel sterkte toe. Wat is dat toch met sommige relaties? Het moet leuk zijn samen, en gezellig. Niet vijandig. Als het niet meer gaat, draai je om en loop weg!!

[quads id=1]

Schietpartij Nederland

Vrouw overleden na schietpartij in Arnhem. Dat schreef omroep Gelderland. Volgens de website Boevennieuws gaat het om de 35-jarige Naomi. Het slachtoffer van de schietpartij die maandagavond plaatsvond in de Arnhemse wijk Presikhaaf is aan haar verwondingen overleden. Het gaat om een 35-jarige vrouw uit Arnhem, laat de politie weten. De dader is nog niet gepakt.

De schietpartij gebeurde rond 19.30 uur bij een flat aan de Floriszstraat. Volgens de politie is het slachtoffer een bewoonster.

[quads id=1]

Twee jonge dochters

Buurtbewoners zeggen dat het waarschijnlijk ging om een conflict in de relationele sfeer. Volgens hen ging het er maandagavond ‘heftig aan toe’ in de flatwoning en hebben ze een ruzie gehoord. De vrouw laat twee jonge dochters achter, die ten tijde van de schietpartij niet in de woning waren. Ze zijn later opgevangen door omwonenden.

Agenten zijn na de melding met kogelwerende vesten ter plaatse gegaan. Het slachtoffer was ondertussen in ‘zorgwekkende toestand’ naar het ziekenhuis gebracht, waar ze uiteindelijk bezweek aan haar verwondingen.

[quads id=1]

Onderzoek in en rondom flat

Deze dinsdag is er in de straat een PD-Unit (mobiel kantoor van de politie) geplaatst. Forensisch rechercheurs doen de hele dag nog onderzoek in en rondom de flat waar de schietpartij plaatsvond. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s en roept getuigen op zich te melden.

Boevennieuws

Naomi van den berg

Volgens de website Boevennieuws gaat het om de 35-jarige Naomi van den Berg. Op haar Facebookpagina schreef zeg dat ze werd bedreigd. Het bericht is drie dagen geleden geplaatst. In een eerste bericht een dag eerder schreef ze “Bah nooit meer zo doen met m’n kinderen erbij. Nooit meer bellen nooit meer aan m’n deur uit het oog uit ‘t hart… En nee hier staat weer je naam niet bij tis alleen mijn schuld toch...”

Lees hier wat de website nog meer schrijft.

Zwanger

[quads id=1]

Vrienden van de zwangere Naomi van den Berg zijn er van overtuigd dat de vader van haar ongeboren kind de dader is geweest, de politie wil dit echter niet bevestigen en spreekt enkel van een conflict in de relationele sfeer. Uit screenshots blijkt dat Naomi afgelopen weekend tegen een vriendin vertelde over de bedreigingen van zijn kant. Het zou gaan om juwelier Gerrit H., een getrouwde man van het kamp, oorspronkelijk afkomstig uit Deventer en nu woonachtig in Rheden. Tegen een vriendin vertelde ze dat bleek dat hij getrouwd is en dat hij haar wilde vermoorden omdat zijn vrouw niet achter de affaire mocht komen. Lees meer. Klik hier

Video:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland