Jamaicaan Usain Bolt doet coronatest na groot feest op zijn verjaardag – video’s

usain bolt

Celebrity Nieuws: 1 van de snelste mensen ter wereld moet een stapje terug doen. Topsprinter Usain Bolt uit Jamaica zit in quarantaine! Hij wacht nog op de uitslag van de test.

Dat zegt hij, maar volgens verschillende bronnen is de sportman besmet! Usain Bolt reageert persoonlijk op de geruchten met een videoboodschap vanuit bed. Hij waarschuwt anderen. Hij kreeg van zijn vriendinnetje een groot feest ter ere van zijn 34ste verjaardag.  Op de video is duidelijk te zien dat bijna niemand een mondkap op had en was er van social distance bijna geen sprake. Velen hebben die dag een groot risico genomen

[quads id=1]

Geen symptomen

De sportman die volgens eigen zeggen, geen symptomen heeft, zit in thuis quarantaine. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video met zijn boodschap. Veel jongeren raken tegenwoordig besmet. De meeste besmettingen onder hen ontstaan op feestjes, tijdens het uitgaan en thuis tussen vrienden en familie. Be safe! Feesten? Nu even niet lieve mensen!!!

Topsporter Usain Bolt heeft zichzelf laten testen op COVID-19 na een groot verjaardagsfeest in Jamaica. Hij zit nu in quarantaine totdat het resultaat bekend is.

[quads id=1]

Verjaardagsfeestje

Usain zegt dat hij zaterdag is getest. Dat was een dag na zijn 34e verjaardagsfeestje. Het feestje werd ook bijgewoond door een stel Jamaicaanse beroemdheden. Op social media en op bepaalde newssites wordt beweerd dat Bolt besmet is. Bolt heeft de roddels gezien, en zegt dat hij nog steeds wacht op de testresultaten.

Vriendin

[quads id=1]

Zijn vriendin

De Olympische superster werd afgelopen vrijdag 34 jaar en van zijn vriendinnetje kreeg hij een birthday Bash. Bolt heeft geen symptomen maar blijft uit voorzorg toch uit de buurt van andere mensen.

usain bolt

Jamaica telt 1.413 positieve testen en 16 sterfgevallen sinds het begin van de pandemie. Ze doen het relatief goed voor de regio.

Bekijk hier de video’s

Bekijk hier de video van het feestje

[quads id=1]


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland