60ste coronadode in Suriname en ‘maar’ 25 nieuwe besmettingen- Video’s verscherpte maatregelen

besmettingen Suriname

Slecht nieuws! Het aantal corona doden klimt omhoog. Er zijn vandaag 2 mensen overleden. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Video – Bekijk de nieuwe video’s omtrent de verscherpte Covid-19 maatregelen in meerdere talen. Geef het door aan jouw vrienden en/of familieleden in de door hen gewenste taal zodat ze het allemaal kunnen begrijpen. Bekijk ook de lijst met de verschillende testlocaties voor deze week!

[quads id=1]

het aantal corona besmettingen is een stuk lager dan normaal. Dat is goed nieuws. We moeten er wel bij vermelden dat er ook minder getest is. Bekijk de overige officiële cijfers van vandaag in het bericht. Lieve mensen voorkomen is beter dan genezen. Hou je aan de voorgeschreven regels. De verschijnselen en de symptomen van deze ziekte kunnen echt verschrikkelijk zijn.

Lees ook: 31-jarige Vergillio Rebin overleden in Suriname – Hij was besmet met het Coronavirus – foto’s

Video’s

De verscherpte Covid-19 maatregelen inclusief de informatie omtrent de total Lock down voor aanstaande zaterdag zijn eerder deze week gepresenteerd door president Santokhi. Het was in het Nederlands en dat is niet voor iedereen goed verstaanbaar.

Meerdere talen

Vandaar dat besloten is de corona maatregelen te presenteren in meerdere talen. Bekijk de verschillende video’s hieronder. Geef het door aan jouw vrienden en/of familieleden in de door hen gewenste taal zodat ze het allemaal kunnen begrijpen.

[quads id=1]

Nederlands

Sranan Tongo

Sranami

Spaans

Aucaans

Portugees

Javaans

Inheems

60ste Corona dode in Suriname

[quads id=1]

2 doden vandaag. Het is alweer de 60ste corona dode in ons land. Bekijk onderstaande grafiek voor alle overige officiële cijfers van vandaag

Ga testen! Bekijk hieronder de lijst met de verschillende testlocaties:

test locaties

Ga naar de Officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland