22-jarige Gabrielle dood aangetroffen in zwembad te Munder Paramaribo – Politie Suriname

zwembad vrouw

Hierbij het officiële politie bericht omtrent de dood van een 22-jarige jongedame. Haar ontzielde lichaam werd aangetroffen in een zwembad in een woonhuis te Munder Paramaribo. Een vreemde ontdekking aangezien de bewoners van het huis de jongedame helemaal niet kennen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. En ook veel sterkte voor de bewoners. Zoiets vergeet je nooit meer.

Politie Suriname

[quads id=1]

POlitie Suriname schreef het volgende:Jonge vrouw dood aangetroffen in een zwembad. De politie van het bureau Munder kreeg op zaterdagmorgen 22 augustus een telefonische melding, dat het ontzielde lichaam van een vrouw in een zwembad was aangetroffen. Dat het zwembad op een woonadres was.

Woonadres

[quads id=1]

De politie ging naar het woonadres voor onderzoek en trof het lijk van een jonge vrouw op de bodem van het zwembad aan. De huisbewoners verklaarden aan de politie dat zij de dode vrouw helemaal niet kenden. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de onbekende vrouw in beslag genomen voor obductie. Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van het bureau Munder overgedragen aan de collega’s van de Afdeling Kapitale Delicten.

[quads id=1]

De volgende dag, zondag 23 augustus, maakte een mevrouw contact met de politie van Uitvlugt om een aangifte van vermissing te doen. Haar 22-jarige dochter Gabrielle Lends was van huis weggelopen. De mevrouw gaf verder aan dat haar dochter psychische problemen had en vaker van huis weg liep.

Het lijk, dat daags tevoren, in het zwembad aangetroffen was bleek dat van Gabriëlle,Lends te zijn. Volgens verklaring van haar moeder was zij jaren onder psychiatrische behandeling. Het onderzoek duurt voort.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland