Zaterdag weer een Total Lockdown in Suriname – Video’s politie en straat interview

lockdown Suriname

Het was superstil het afgelopen weekend (video). Hier en daar waren er wel wat mensen die zich niet de regels hebben gehouden. We zaten in Total Lockdown. Deze maatregel heeft president Santokhi ingelast om het Covid-19 virus terug te brengen

[quads id=1]

Let op: Aanstaande zaterdag zal er weer een total Lockdown zijn. Houdt u daar rekening mee. En geef het door aan iedereen!

Video’s – Hoe heb jij de total lockown ervaren? Denk je dat het iets heeft geholpen? We zijn benieuwd naar jouw mening. Bekijk ook de video en luister naar de politie en de mensen op straat. Tevens legt de minister de situatie nog even goed uit. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn!

[quads id=1]

Video’s

lockdown Suriname

Hoe denkt Suriname over de getroffen maatregelen en het Covid-virus. Bekijk de video en luister naar de verhalen van de mensen op de straat.

Surinamers hebben zich redelijk aan de regel gehouden. Bekijk onderstaande video daarvan:

Politie

[quads id=1]

Bekijk een INTERVIEW met INSPECTEUR RACHEL DEEKMAN OVER COVID-19 OVERTREDERS

Weer een total lockdown

[quads id=1]

Let op aankomend weekend is er weer een total lockdown in Suriname. Daarna zal de regering evalueren en bekijken of ze de maatregelen zullen versoepelen of juist zullen verscherpen. Later meer hierover. Geef het door aan belanghebbenden.

Er was wat onduidelijkheid binnen de samenleving met betrekking tot de aangekondigde total lockdown. Voor de goede orde van zaken laat de minister het volgende weten. Bekijk hier nogmaals de video omtrent de getroffen maatregelen:

Alles gesloten

[quads id=1]

Vermeldenswaard is dat gedurende de total lockdown periode geen enkel bedrijf open zal zijn, dus ook geen supermarkten en restaurants. Er bestaat dus ook geen mogelijkheid om inkopen te doen of eten af te halen. U heeft dus geen reden de straat op te gaan. Blijft u gedurende deze total lockdown thuis!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

5 thoughts on “Zaterdag weer een Total Lockdown in Suriname – Video’s politie en straat interview

  1. En laten we eerlijk zijn, Surinamers, begin bij je zelf niet omdat er lockdown is raak je niet besmet. Begin bij je zelf, je eigen verantwoordelijkheid om je zelve te beschermen door de covid regels in acht te nemen. En als je stoer wilt doen moet pech hebben dat je besmet raak, dan is het Amen.

    1. Die lockdown was een grotere comedy… Alle letters waren elke dag op straat … Alleen het bedrijfsleven heeft eronder geleden met als gevolg ook de werknemers…

Comments are closed.