Video – Arts Jerrel Pawiroredjo uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt

Jerrel Pawiroredjo

“Het begon bij mij anders dan normaal, ik kreeg eerst rugpijn. En toen er koorts bijkwam vermoedde ik dat er iets aan de hand was. Ik was besmet!”

Dokter Pawiroredjo

Video – Dokter Jerrel Pawiroredjo, arts in het AZP Paramaribo, is ook besmet geraakt. Hij kwam te liggen in het s’ Lands hospitaal te Paramaribo en zijn situatie verslechterde elke dag. Hij kreeg koude rillingen zo erg dat het leek op een epilepsie aanval. Hij belandde uiteindelijk op de intensive Care. Hij was goed ziek!

Hij vertelt in de video zijn belevenis en ervaring met de corona besmetting. Hij vertelt ook over het herstel en dat viel hem enorm tegen. Luister naar het interessante verhaal van de dokter. Hij deelt belangrijke informatie. Geef het door aan een ieder!

Het is niet gewoon een griepje. Het is een hele lelijke ziekte en je hebt kans om te overlijden. Denk niet: “Ik ben jong dus ik loop minder risico”

Jerrel Pawiroredjo

Medische professionals

Medische professionals lopen extra risico om besmet te raken tijdens het uitvoeren van hun werk. Ze moeten namelijk vaak dichtbij hun patiënten staan. Ook moeten ze hen regelmatig aanraken. Een besmetting is soms onvermijdelijk.

Video

Bekijk hier de video met het verhaal van dokter Jerrel Pawiroredjo, arts in het AZP ziekenhuis Paramaribo. Kijk vanaf minuut 3:29:

Gerelateerde berichten

Lees ook: Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Video gesprek met DC Jeroe vanuit isolatie hotel te Paramaribo – Hij is besmet en vertelt zelf zijn verhaal

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en