Video – Arts Amar Punwasi uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt

Amar Punwasi

Hij dacht eerst: ‘Het zal wel mee vallen”. Maar het viel helemaal niet mee. HET IS ABSOLUUT GEEN GRIEPJE!

Vanwege zijn werk in het Wanica Ziekenhuis maakte hij de ziekte al van dichtbij mee. Hij zag het bij de patiënten. Patiënten met pijn, patiënten die kortademig zijn etc. En toen raakte hij zelf besmet.

Arts Amar Punwasi

Video – Dokter Amar Punwasi is internist in Suriname. Ook hij raakte besmet met het coronavirus. In deze video deelt hij zijn ervaringen. Hij vertelt hoe de ziekte zich bij hem manifesteerde. Hij vertelt ook hoe het was voor zijn gezin. Hij koos ervoor om thuis in Isolatie te gaan.

Luister naar het interessante verhaal van de dokter. Hij deelt belangrijke informatie en tips. Vooral voor dialyse patiënten en hun omgeving. Geef het door aan een ieder! Thanks for sharing Doc

Nier dialyse centra

Dokter Amar Punwasi raakte besmet met het Corona Virus.  Hij is inmiddels genezen verklaard en pakt zijn werkzaamheden in de verschillende nier dialyse centra weer op. In deze editie deelt hij zijn ervaring met de redactie van het COVID-19 Journaal.

Medische professionals

Amar Punwasi

Medische professionals lopen extra risico om besmet te raken tijdens het uitvoeren van hun werk. Ze moeten namelijk vaak dichtbij hun patiënten staan. Ook moeten ze hen regelmatig aanraken. Een besmetting is soms onvermijdelijk.

Video

Lees ook: Video – Arts Jerrel Pawiroredjo uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt

Bekijk hier de video met het verhaal van dokter Amar Punwasi. Hij is internist in onder andere het AZP Paramaribo en in het Regionaal Ziekenhuis te Wanica . Kijk vanaf minuut 4:08:

Gerelateerde berichten

Lees ook: Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Video gesprek met DC Jeroe vanuit isolatie hotel te Paramaribo – Hij is besmet en vertelt zelf zijn verhaal

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en