Mijn man Rakesh (Kees) Premie is overleden – foto’s en video’s

Rakesh premie

“Weet je hoe erg het is, je ziet voor je ogen dat jouw grote liefde aan het doodgaan is, maar je mag niet bij hem… vanwege corona”

De 43-jarige Rakesh Premie raakte besmet. De kok van multinational Newmont Suriname, ook bekend als Kees, overleefde het virus niet. Dat maakt zijn vrouw Geeta Premie – Boedhoe namens de rest van de familie bekend. Morgen zal de uitvaart plaatsvinden in besloten kring.

Opgelet!! De nabestaanden hebben een hele belangrijke boodschap voor een ieder. Een eyeopener. Bekijk het bericht om het te lezen en deel het met iedereen! Iedereen moet het lezen! Kees laat zijn lieve vrouw en drie kinderen achter. De familie heeft het zwaar te voortduren. We wensen hen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

“Ik moet leren leven met de foto’s en herinneringen van je. Met de liefde die je me 5 jaren lang hebt gegeven. Je was de beste zoon van je ouders, de enige die verstandige beslissingen nam. Je hebt heel hard gewerkt voor je familie en gezin.

Dushi,

Soeroedjpersad Premie
( mba Rakesh)

Je blijft voor altijd in onze harten..soms met een traan maar veelal met een lach.

Uitvaart: dinsdag 25 augustus 2020
Tijd: 14:00 te crematieoord Uitkijk.
(wegens covid in besloten kring)

Namens:
Echtgenote:
Premie Boedhoe Geeta
Kinderen :
Shareena, Kareena , Roweena, Jonathan, Chantal, Gavin en Lisandra
Kleindochter:
Lisbella(Bella)
Schoonouders:
Olav en Sila Peneux- Mahabier.
Schoonzusjes:
Aroena, Soraya en Cheryl
(allen met hun kinderen)

De brief, a must read

Andjenie Pooran deelde het volgende op social media. En ze wil dat iedereen weet wat het coronavirus is en wat het kan doen. Geef het door aan belanghebbenden.

VOOR DEGENEN DIE CORONA NIET SERIEUS NEMEN, HEB IK EEN BOODSCHAP. LEEST U GOED, LAAT ALLES TOT U DOORDRINGEN. LEES UIT DE EERSTE HAND, OVER DE TRAGEDIE VAN CORONA, WANT DAT LEES JE NERGENS!

KEES LAAT DRIE KINDEREN ACHTER.

Deze fantastische man, Kees Premie, is een paar dagen geleden overleden aan corona, in het Wanicaziekenhuis. Zijn vrouw Lovely Gigi, hield ons vanaf het begin op de hoogte van zijn situatie. Kees heeft wekenlang geknokt en gestreden voor zijn leven. Zijn longen waren aangetast en hij had moeite met ademhaling. Elke ademhaling was een marteling.

Gebeden

Andjenie en ik hebben veel gebeden voor hem, net als zoveel anderen, maar het mocht niet baten. Een paar dagen geleden is hij ons ontvallen. Lovely Gigi vertelt: “Weet je hoe erg het is, je ziet voor je ogen dat jouw grote liefde aan het doodgaan is, maar je mag niet bij hem, omdat er sprake is van corona. Je mag hem niet vasthouden, niet knuffelen, niet bijstaan in zijn laatste levensuren. Je wil wel, maar het mag niet. Van afstand moet je zijn lijden aanschouwen en dan ook nog dit: hoe zal hij zich gevoeld hebben in de laatste momenten van zijn strijd, omdat niemand daar was om hem vast te houden, of te troosten?

Dan zijn crematie: hij gaat in een kist met een glazen deksel, zodat ik en zijn drie kinderen hem tenminste kunnen zien. Zijn eigen kinderen mogen hem niet vasthouden, geen menswaardig afscheid nemen door corona. Ze mogen hun eigen vader niet kussen, niet vastpakken, niet strelen, ten afscheid.

Wreed

Hoe wreed is dit? EN DAN NOG DE BEHEERDER VAN een CREMATIEOORD : HIJ WEIGERDE ONS, WAARDOOR WE MOESTEN UITWIJKEN NAAR CREMATIEOORD UITKIJK. WANT die andere WEIGERT MENSEN TE CREMEREN DIE DOOR CORONA AAN HUN EIND ZIJN GEKOMEN.

Lockdown overtreders

Dus mensen, degenen die alle lockdown regels negeren en maar blijven beweren dat corona wordt overdreven: doe wat je niet laten kunt, maar laten we hopen dat jullie niet meemaken, wat Kees heeft meegemaakt en wat zijn nabestaanden meemaken. Eerder heb ik niets geplaatst uit respect voor de overledene en de nabestaanden. Pas nu Lovely Gigi, dit bewust op FB heeft gezet, met de boodschap dat het gedeeld mag worden, plaats ik dit. Rest in Peace Kees. En de nabestaanden: heel veel sterkte en liefde en kracht toegewenst!!

Shradhanjali Baithakaa voor wijlen Rakesh Kees Premie

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

3 thoughts on “Mijn man Rakesh (Kees) Premie is overleden – foto’s en video’s

  1. Woorden schieten mij echt tekort om te zeggen hoe het mij voor jou spijt. Zo oneerlijk wanneer mensen een 2e kans krijgen in het leven en zoveel van elkaar houden, er een rotziekte de wereld in komt en je geliefde van je afpakt🤬 sterkte en kracht. Je kan mij vinden als je mij nodig hebt.

  2. Heel veel sterkte aan de gehele familie. Het is naar iemand te moeten missen waar je zoveel van houdt en niet eens behoorlijk afacheid heb kunnen nemen. Moge God Geeta en fam bijstaan met kracht om dit verdiet te kunnen dragen en verwerken. Gado Blessie en soso lobi🙏🙏🙏🙏❤

Comments are closed.