Bekende Baithak Gana zanger uit Suriname ‘Ustad’ Jan Ramkhelawan overleden

Een triest bericht van overlijden: Opnieuw verliest Suriname een grote zoon!

De bekende Baithak Gana zanger, Jan Rampersad Ramkhelawan is vandaag overleden. Bekijk het bericht de foto’s en video voor meer informatie en deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen zijn zoon, de bekende zanger Kries Ramkhelawan, en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden

De totale Surinaamse gemeenschap, in het bijzonder de familie, artiesten en fans, worden gecondoleerd met het heengaan van de bekende baithak gana zanger, Jan Rampersad Ramkhelawan, in de leeftijd van 86 jaar. Door de klassieke Hindustaanse muziekliefhebbers in Suriname werd hij geëerd als te zijn de Baithak-gáná Guru.

Ook internationaal

[quads id=1]

Hij heeft zijn sporen verdiend zowel nationaal als internationaal op het gebied van baithak gana. Jan Ramkhelawan was in leven de vader van de bekende zanger Kries Ramkhelawan.

Video

[quads id=1]

Gedeeld door Ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Bekende Baithak Gana zanger uit Suriname ‘Ustad’ Jan Ramkhelawan overleden

  1. Ik condoleer de hele familie Ramkhelawan met het heengaan van hun dierbare. Druppelsgewijs gaat de generatie van mijn vader heen. Herinneringen uit de gezellige leuke baitkigana tijd. Dat waren huisfeesten waar de beste zangers, tabaltjies en andere muzikanten bij elkaar werden gehaald en dat waren pas feesten. Ramkhelawan die de contest had gewonnen onder strakke opleiding van zijn Guru indertijd. Ramkhelawan heeft daar de vruchten van geplukt.De Guru over wie ik het heb is er ook reeds lang niet meer. Net als mijn pa en een aantal van die tijd. Ik noem geen namen maar enkele uit die tijd zijn er nog. Een aantal jaren geleden toen zijn Guru nog leefde had zijn zoon een feest in Rotterdam georganiseerd om zijn Guru te bedanken. Druppelsgewijs druppelsgewijs
    Vervlogen tijden. Condoleances voor de nabestaanden.

Comments are closed.