58ste coronadode in Suriname – Video hulp vragende Corona patiënt – meer dan 100 genezen in Suriname vandaag

Video –  We zijn hier toch niet om dood te gaan? Paniek onder een groep Covid-19 patiënten in isolatie. 

Een video circuleert op social media. Een patiënt die het heel erg zwaar heeft snakt naar medische hulp. De mensen/patiënten om haar heen vinden dat ze aan hun lot zijn overgelaten. Er is niet voldoende zorg aanwezig.

[quads id=1]

De video heeft voor behoorlijk wat onrust gezorgd in de samenleving. Worden de patiënten echt aan hun lot overgelaten? Zijn er wel voldoende artsen aanwezig? Kunnen de artsen het nog wel aan? En veel mensen vroegen zich af waarom deze zieke mensen geen mondkapje op hadden. Zo maken ze elkaar toch zieker?

Bekijk de video. Let wel de beelden kunnen vervelend overkomen. We hebben helaas ook een  58ste coronadode in ons land. Heel erg. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe en alle zieken wensen we beterschap!

[quads id=1]

Vandaag hebben we ‘maar’ 38 nieuwe besmettingen en meer dan 100 zieken zijn genezen verklaard! Bekijk de officiële cijfers van vandaag in het bericht. Lieve mensen voorkomen is beter dan genezen. Hou je aan de voorgeschreven regels. De verschijnselen en de symptomen van deze ziekte kunnen echt verschrikkelijk zijn.

Op Facebook plaatsen

[quads id=1]

Op de video is te zien en te horen dat de patiënten lang moesten wachten op medische hulp. Ze voelen zich aan hun lot overgelaten. Ze hebben het filmpje op Facebook geplaatst en willen dat de samenleving het te zien krijgt. Ze zijn boos.

Video:

Bekijk hier de video van de paniekerige Covid-19 patiënten. Let op: Er wordt beweerd dat deze vrouw is overleden. Maar dat blijkt fake nieuws te zijn. De vrouw die medische hulp nodig heeft is dus NIET de 58ste corona dode in ons land.

[quads id=1]


Let op: Elk verhaal heeft twee kanten.  Lees hier de verklaring van het ziekenhuis:

verklaring ziekenhuis Wanica

58ste dode in Wanica ziekenhuis

[quads id=1]

Er is vandaag weer iemand met het coronavirus overleden. De persoon heeft het leven gelaten in het Regionaal Ziekenhuis te Wanica. Het is de 58ste coronadode in ons land

Besmettingen Suriname

Ga naar de Officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland