31-jarige Vergillio Rebin overleden in Suriname – Hij was besmet met het Coronavirus – foto’s

Vergillio Rebin

Lieve mensen! Het coronavirus treft niet alleen ouderen. Ook jonge mensen kunnen overlijden!!

Een zeer verdrietig bericht van overlijden. De HVB Suriname (Hervormings- en Vernieuwings Beweging) heeft zojuist bekend gemaakt dat haar secretaris, de 31-jarige Vergillio Rebin, vanmorgen is overleden in het Wanica Ziekenhuis.

[quads id=1]

Vergillio was besmet met het coronavirus. Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen de partij, de familieleden en vrienden van Vergilio heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onderstaande deelde de partij op social media:

De 31-jarige Vergillio Rebin, secretaris van de Hervorming-en Vernieuwingsbeweging (HVB), is vanmorgen overleden in het Regionaal Ziekenhuis Wanica, aan de gevolgen van het coronavirus.

Aan alle nabestaande boven al Familie Rebin heelveel sterkte toegewenst in deze donkere dagen. Gecondoleerd met dit groot verlies HVB familie…😭😭😭😭 Let’s lit our candle and think about all the good times met deze strijder… Gone too soon…😪😪😪 RIP Vergill…Untill we meet again someday…🙏🏼🙏🏼🙏🏼

[quads id=1]

[quads id=1]

Hoewel het met name ouderen met onderliggend lijden zijn die overlijden aan het nieuwe coronavirus lopen ook jongeren met of zonder gezondheidsproblemen risico. 

HVB Hervormings- en VernieuwingsBeweging
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 thoughts on “31-jarige Vergillio Rebin overleden in Suriname – Hij was besmet met het Coronavirus – foto’s

  1. Ja sorry hoor,maar tegenwoordig is het makkelijk bestempelen met coronavirus. Terwijl artsen/doktoren zelf fouten maken. Waarom worden de huisgenoten van deze slachtoffers niet getest ? Waarom worden de desbetreffende afdeling NIET meer ontsmet en grondig gereinigd???? Jaja omdat men weet dat het verhaal niet klopt! Alles draait om geld 🤬🤬🤬👎🏼

Comments are closed.