Alweer een coronadode in Suriname! Meer dan 100 nieuwe besmettingen erbij in Suriname – video – extra ziekenhuis capaciteit

Helaas hebben we weer een coronadode in Suriname!! Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel kracht toe.

We zijn inmiddels ook voorbij de 3500 grens!! Het aantal positieve testen blijft stijgen maar er wordt ook veel meer getest! Bekijk de overige officiële cijfers in het bericht.

[quads id=1]

Video – Mede dankzij Su4Su fonds kunnen medici en professionals aan de slag in de ziekenhuizen in Suriname. Luister naar dokter Rayen Derby (foto). Hij is werkzaam in het recent geopende covid-afdeling in het RKZ ziekenhuis.

[quads id=1]

Ziekenhuizen in Suriname

Meerdere ziekenhuizen maken bedden vrij voor Covid patiënten. Zo heeft het het AZP Paramaribo haar gehele 5de verdieping opengesteld voor corona patiënten en er zijn extra IC bedden beschikbaar. Dat is goed nieuws. Kijk naar de video’s. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Covid Journaal

Bekijk de interessante video van het nieuwe Covid journaal en geef het door aan een ieder. Kijk vanaf minuut 5.37:

[quads id=1]

Rayen Derby RKZ
Rayen Derby RKZ

Extra bedden

Meer ziekenhuizen maken ruimte vrij voor covid-19 patiënten. Luister naar de minister erover. Het AZP heeft haar gehele 5de verdieping beschikbaar gesteld voor corona patiënten en ze hebben nu ook meer ic bedden beschikbaar. Ook de andere ziekenhuizen hebben extra bedden vrijgemaakt. Bekijk onderstaande video erover:

[quads id=1]

Bron: Officiële Covid-19 Suriname website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland