15-jarig meisje in appartement NIET vermoord door vriend – politie Suriname

appartement meisje 15 jaar

Het meisje van 15-jaar dat dood is aangetroffen in en appartement in Moengo blijkt NIET te zijn vermoord. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor ouders, kinderen en eigenaren van Pensions!! Geef het aan ze door.

Er is sectie op haar lichaam gepleegd. Het meisje werd dood aangetroffen. Ze was samen met haar 17-jarige vriend in het appartement voor vertier

[quads id=1]

De jongen is na overleg heengezonden, maar er zullen wel sancties volgen voor de eigenaar van het appartementencomplex. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Hoe is het mogelijk dat 2 ‘kinderen’ zijn toegelaten in het appartement? Hadden zij haar dood kunnen voorkomen of ligt de schuld niet bij de eigenaar van het appartement. Bij wie dan wel? Ouders, praat met jullie kinderen!

[quads id=1]

Meisje van 15 jaar

Nader bericht: 15-jarig meisje overleden in een appartement te Moengo. Uit de sectie gepleegd aan het ontzielde lichaam van het meisje is gebleken dat zij niet om het leven is gebracht. Zoals eerder aangegeven zal een bestuurlijke sanctie getroffen worden tegen de exploitant van het appartementencomplex.

Overleden

[quads id=1]

De politie schreef eerder dit bericht: De politie van het bureau Moengo kreeg op dinsdagmorgen 18 augustus een melding dat een 15-jarig meisje overleden was in een appartement. De politie koerste derwaarts voor onderzoek en trof het ontzielde lichaam van het meisje in een kamer van het appartement aan.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat het meisje en haar 17-jarige vriend voor vertier in het appartement waren. Volgens verklaring van haar vriend voelde het meisje zich plotseling onwel en kwam kort daarna te overlijden.

Geen sporen van geweld

[quads id=1]

Het lijk vertoonde geen sporen van geweld. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen voor obductie. De 17-jarige jongen is na overleg met het Openbaar Ministerie heen gezonden na bij proces-verbaal te zijn verhoord. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Oost van de politie. Er zullen bestuurlijke maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex. Aldus de politie van Suriname

One thought on “15-jarig meisje in appartement NIET vermoord door vriend – politie Suriname

  1. Jammer .kindern die niet naar ouders luistern .gecondoleert .aan de famille van de 15 jarige., Ook de famille karwofoedi sterikte in deze donkere dagen

Comments are closed.