Video – In gesprek met Sham Binda. Hij is positief getest op COVID-19

sham binda

Parlementariër Sham Binda is besmet met het coronavirus. Hij is in gesprek gegaan met de media en gaat in op een aantal roddels vanuit de samenleving. Ja, zijn zoon is onlangs getrouwd maar hij was vanwege de besmetting NIET op het feest en hij was ook NIET in de DNA

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te luisteren naar het interview. We wensen de parlementariër veel beterschap toe. Mensen zoals u ziet: Iedereen kan besmet raken. En soms weet je niet eens hoe, waar en wanneer je besmet bent geraakt. Geef het bericht door aan anderen!

[quads id=1]

Parlementariër Binda

ABC Nieuws online schreef het volgende via youtube: Parlementariër Sham Binda is positief getest op het COVID-19 virus. Hij ligt momenteel in het Sint Vincentius Ziekenhuis. Binda zegt het goed te maken. Hij wordt vandaag ontslagen en gaat in thuis quarantaine.

Vorige week

[quads id=1]

De parlementariër werd vorig week woensdag positief getest. Hij zegt niet te weten waar hij het virus heeft opgelopen. Vanaf het moment waarop hij symptomen vertoonde, is hij in zelf isolatie gegaan.

Binda roept de samenleving op om voorzichtig te zijn en zoveel als mogelijk thuis te blijven.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video met het gesprek:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland