Rasta wordt gezocht na dood 31-jarige Elizabeth – politie Suriname

opsporing politie

Help mee en geef onderstaand bericht door aan een ieder zodat deze man zich aan kan melden!!

Eerder schreef de politie dat het lichaam een 31-jarige vrouw in verre staat van ontbinding was aangetroffen in een huurwoning in de buurt van de Evita straat. De vrouw was vermoord. De buren werden gealarmeerd door de geur van verrotting.

[quads id=1]

De politie is nu opzoek naar deze man! Hij is een verdachte in de zaak! Velen kennen hem ook als Rasta Kodjo of Claudio. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de moord en geef het door aan iedereen. Hopelijk meldt hij zichzelf aan bij de politie.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Nadere informatie: vrouw vermoedelijk om het leven gebracht in een woning in de Irsillastraat te Paramaribo. Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten hebben een verdachte in beeld gebracht in de zaak waarbij het ontzielde lichaam van de 31-jarige Dominicaanse De los Santos Mateo, Catheline Elizabeth in verre staat van ontbinding is aangetroffen in een huurhuis in de Irsillasttraat te Paramaribo.

[quads id=1]

De verdachte is Norvill Barthelemy, die ook de naam van Clinton Fonkel gebruikt. Velen kennen hem ook als Rasta Kodjo of Claudio. Ondertussen wordt deze verdachte officieel opgespoord(zie opsporingsbericht op de politie website). Informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze verdachte mag doorgespeeld worden aan alle politie bureaus, het Command Center op het telefoonnummer 115 of de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer 403252.

[quads id=1]

opsporing politie

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland