Mijn man Ricardo van Niel “Oom Orsi” is overleden in Suriname

2

“Oom Orsi” is er niet meer.

Met intens verdriet maakt echtgenote Shirley van Niel- Sam-sin, mede namens de kinderen, het trieste overlijden bekend van haar man Ricardo van Niel. Velen kende hem als “Oom Orsi”. Hij is 61 jaar geworden en was gepensioneerde van N.V Havenbeheer Suriname

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef de gegevens omtrent de uitvaart door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen vrouw, kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij;
uw stok en uw staf, die vertroosten mij.

Met intens verdriet in ons hart maken wij bekend dat vrij plotseling van ons is heen gegaan mijn echtgenoot, onze vader, grootvader en overgrootvader. De heer

Ricardo Archinal Reinier van Niel

Meer bekend als “Oom Orsi”
Hij bereikte de leeftijd van 61 jaar en hij was gepensioneerde van N.V Havenbeheer Suriname

De Singi dey zal plaatsvinden op Woensdag 26 Augustus 2020 van 16.00 pm -19.00 pm ten huize van de overledene aan de Aboenawrokostraat 76 te Geyersvlijt.

Gelegenheid tot afscheid nemen is op Donderdag 27 Augustus 2020 tussen 14.00 pm – 15.00 pm aan de Aboenawrokostraat 76. Gevolgd door een rouwdienst van 15.00 pm – 16.00 pm. Hierna vertrek de stoet naar de Rooms katholieke begraafplaats ingang Schietbaanweg te Paramaribo. De ter aardebestelling vind plaats om 16.30 pm

Namens de diep bedroefden:
 Echtgenote :
Shirley van Niel- Sam-sin


Kinderen :
Ryan van Niel en gezin

Giovanni van Niel en gezin

Sergio van Niel en gezin
Edson van Niel en gezin
Shevelle van Niel en gezin

Wij verzoeken u de voorgeschreven COVID-19 maatregelen in acht te nemen, mondkapje verplicht 1
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.