Kunstenaar Johan Pinas uit Suriname is overleden – foto en video’s

Suriname verliest weer een geweldige kunstenaar. Johan Pinas is er niet meer.

Berichten van overlijden stromen binnen. Een geweldige man is overleden. Een fantastische vader, opa, overgroot-opa en een bijzonder kunstenaar. Bekijk het bericht om de geweldige ode aan hem te lezen. Bekijk ook de video en prachtige foto’s.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte toe. En een warme brasa aan alle kunstliefhebbers

[quads id=1]

Ode aan Vader, Grootvader en Overgroot Vader JOHAN ANDREAS HUMPHREY PINAS (1931-2020)

1 samuel 9/10 – 21,22 …

Uit 1 van de grootste stammen uit Para behoort zijn geslacht niet tot het geringste van alles…

Grand Papa…. (Mbok) ❀❀

Een van onze helden tevens stamvader is heen gegaan.!! JOHAN PINAS. Een groot kunstenaar en beeldhouwer in binnen en buitenland waarvan zijn werken ook prijken in de musea in Nederland en Suriname . En vele huizen in de wereld.! De eenvoud die hij uitstraalde en sierde zo is hij ook heengegaan. Een man met gouden handen en een familie mens. Oom, Papa,Opa, Overgroot Vader Johan, Waka bung en rust in vrede. De Here hebbe uw ziel. De condoleances aan de hele familie en sterkte!!

Geschreven door Anne de la Fontaine
πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­

Hij ruste in vrede πŸ™πŸ½β€

Johan Pinas

Video

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland