Lijst met boetes en video’s – Dit ga je betalen als je je niet houdt aan de covid regels in Suriname

covid regels

Geen mondkapje op? SRD 150! Tijdens de avondklok op straat? SRD 350! Feestje vieren? SRD 2000!! Moet je isolatie en ga je toch naar buiten? Dan ga je SRD 1500 moeten betalen.

Dit zijn een aantal van de boetes die je gaat moeten betalen als je je niet houdt aan de voorgeschreven regels.

[quads id=1]

Video’s

Video – De politie gaat namelijk veel strenger optreden. Zij gaat nu boetes uitdelen. Bekijk het bericht voor de volledige lijst en geef het door aan iedereen Dan weten ze wat de schade is. Bekijk ook de nieuwe video;s hierover. Vinden jullie de boetes ook te laag?

[quads id=1]

Politie overtreders

covid regels
Mondkapje moet! Feesten mag niet

Politie Suriname gaat harder optreden tegen covid regels overtreders. Je gaat nu keihard moeten betalen!! Bekijk de nieuwe video hierover. Deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn en hier rekening mee kunnen houden.

[quads id=1]

Video’s

Beijk hier de lijst met alle bedragen.

[quads id=1]

boetes covid overtreders Suriname

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 thoughts on “Lijst met boetes en video’s – Dit ga je betalen als je je niet houdt aan de covid regels in Suriname

Comments are closed.