Kopie ticket zaterdag na 1800 uur niet meer geldig als dekking tijdens lockdown – politie Suriname

KLM Suriname SLM vakantie

Let op: Je kunt morgen niet de hele dag en avond gaan chillen met een kopie van iemand zijn/haar ticket!

Hierbij een bekendmaking van politie Suriname. Vanavond om 20.00 uur gaat de Total Lockdown in. De politie is zich ervan bewust dat er morgen van en naar de luchthaven gereden moet worden.

[quads id=1]

Zij geeft aan dat een kopie van het ticket als bewijs kan dienen als u staande gehouden wordt. Maar let op: Na 1800 uur is dit geen geldig bewijs meer. Bekijk het bericht om te lezen wat de politie nog meer hierover zegt. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.  Safe flight

[quads id=1]

Vliegen van Suriname naar Nederland

Politie Suriname schreef het volgende:

Maatregel met betrekking tot vertrekkende passagiers in verband met de “Total Lock down”. Hierbij maakt de politie bekend dat personen die vertrekkende passagiers, op zaterdag 22 augustus 2020 naar de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zanderij gaan brengen, een hard kopie van het vliegbiljet ( ticket) bij zich moeten hebben.

Bewijs

[quads id=1]

Dit om als bewijs te dienen bij controle door de politie als men terugkeert van de luchthaven. Op zaterdag 22 augustus is de vertrektijd van het vliegtuig uit Suriname vast gesteld op 18.00 uur. De aanmeldtijd is van 13.00- tot 16.00 uur.

Niet na 1800 uur

De kopie van het vliegbiljet zal tot 18.00 uur als dekking gebruikt mogen worden om over straat te zijn. U wordt gevraagd om gelijk van de luchthaven te vertrekken, nadat de aanmeldprocedure van de passagier afgehandeld is.

[quads id=1]

KLM Suriname schreef het onderstaande hierover op hun Facebook pagina

20 augustus 2020

De schema aankomsttijd van vlucht KL713 op vrijdag 21 augustus a.s. vanuit Amsterdam is om 15:00 uur.

De schema vertrektijd van vlucht KL714 op zaterdag 22 augustus a.s. is om 18:00 uur, aanmeldtijd op de luchthaven is tot uiterlijk 15:30 uur.

[quads id=1]

Ophalers en weg brengers van passagiers dienen een kopie van het ticket bij zich te hebben zodat zij zich gedurende de lockdown op de openbare weg mogen begeven.

Voor het boeken en reserveren van uw KLM tickets kunt mailen naar:
[email protected]

[quads id=1]

KLM Lockdown

Geef deze informatie door aan belanghebbenden

Bekijk hier het antwoord van KLM

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland