Breaking nieuws 55ste coronadode! Nu meer dan 3300 positieve testen in Suriname – video morgen total lockdown

Echt lastig dit: Er is weer een coronadode in Suriname!! Sterkte aan de nabestaanden. We zijn helaas alweer over de 3300 grens!! Zojuist is de officiële Covid-19 teller bijgewerkt. Bekijk de overige officiële cijfers in het bericht.

[quads id=1]

Video – Suriname gaat morgenavond in Total Lockdown. Dit is noodzakelijk om de verspreiding van het Covid-19 tegen te gaan. Het loopt namelijk behoorlijk uit de hand. Veel mensen begrijpen niet wat de president bedoelt. Bekijk hier een nog een video erover. Is het nu wel duidelijk?

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Suriname gaat in total Lockdown

Gisteren heeft de president een total lockdown aangekondigd. maar wat bedoelt hij daar eigenlijk mee? Veel mensen snappen het niet zo goed. Hier nogmaals een uitleg:

[quads id=1]

De total lockdown start op vrijdag 21 augustus om 8 uur ‘s avonds en eindigt op zondag 23 augustus om 5 uur ‘s morgens. In deze periode moet u thuisblijven en is het verboden uit huis te gaan. Vanaf zondag 5 uur ’s morgens is het weer toegestaan uit huis te gaan voor het hoognodige. Dit is noodzakelijk om de verspreiding van het Covid-19 tegen te gaan. Het loopt namelijk behoorlijk uit de hand. Bekijk hier een nieuwe video erover.

[quads id=1]

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland