Video uitvaart – Kunstenaar Soeki Irodikromo met staatseer begraven in Suriname

0

Kunstenaar Soekidjan ‘Soeki’ Irodikromo, een boegbeeld voor de Javaanse kunst en cultuur, is er niet meer. De kunstenaar is vandaag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Hij is met staatseer begraven

Video’s – Bekijk de zeer bijzondere en uitgebreide video daarvan. Bekijk ook de vele andere video’s, foto’s en interessante condoleances. Geef het door aan iedereen. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, fans en alle kunstliefhebbers heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Wederom is een groot talent van Suriname verloren gegaan. Soeki is 75 jaar geworden.

Andere demensie

Beste vrienden, lieve kunstliefhebbers. Het is met diep verdriet maar ook met diepe dankbaarheid voor zijn grote dienst dat we afscheid nemen van een reus van een kunstenaar.. Soeki Irodikromo is overgegaan naar een volgende dimensie en zal ons van daarbuiten begeleiden.

Waka bun dja dja Sranan man, we zullen je flamboyante aanwezigheid en je geweldige kunst missen.. Namens Readytex Art Gallery

Video’s en foto’s

Bekijk hier de video van de bijzondere uitvaart:

En wat andere video’s en foto’s van vele condoleances:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.