Uitvaart 44 – jarige Ryan Mahangoe vandaag in Paramaribo – foto’s en video

Je wilde hier niet weg. Je wilde bij ons zijn.

Nog steeds kan men het niet bevatten: De goedlachse en gezellige Ryan Mahangoe is er niet meer. De 44-jarige Ryan was een bekende zakenman. Hij werkte keihard. Hij was directeur van Connection Mall, eigenaar van Club Liv It etc.

[quads id=1]

De uitvaart van Ryan is vandaag. Er zal een troostdienst gehouden worden in de connectionmall te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer details omtrent de uitvaart. Kijk ook naar de vele foto’s, condoleances en een video. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrienden, gezin, familieleden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte me dit zware verlies

[quads id=1]

Overleden

Ryan Mahangoe

In de leeftijd van 44 jar
In leven directeur eigenaar van club Livit,
Connection Mall, Car centre, Apotheek en Gym.

De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 20 augustus 2020. Om half 4 is er een troostdienst in de Connection Mall te Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s voor meer details. Geef het door aan een ieder

[quads id=1]

Ryan Mahangoe

[quads id=1]

Foto’s binnengekomen via Facebook

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland