Humphry W. Jeroe neemt afscheid als DC Boven-Suriname.

DC Jeroe

Heb Ik u niet geboden: Wees sterk en moedig?
Sidder niet en word niet verschrikt, want de Here uw God, is met u, overal waar gij gaat.

Met deze woorden neemt DC Humphry Jeroe afscheid als districtscommissaris van het bestuursresort Boven-Suriname. Het was hem een waar genoegen. Vanwege het Covid-19 virus is het onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken.

[quads id=1]

Vandaar dat hij het doet middels onderstaande brief. Bekijk de brief en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws bedanken de DC en wensen hem heel veel succes in de toekomst.

[quads id=1]

Afscheid DC Jeroe

Onderstaande brief publiceerde hij op social media:
Geliefden,

Mijn periode als districtscommissaris van het bestuursresort Boven-Suriname loopt teneinde.
Het was mij een waar genoegen om met u allen te hebben samengewerkt. Nu het Covid-19 virus het onmogelijk heeft gemaakt om u allen persoonlijk te bedanken, doe ik het op deze manier. We komen elkaar met Gods wil weleens tegen in de toekomst waar ik het mogelijk nog persoonlijk kan doen.

Samenwerking

[quads id=1]

De verschillende vormen van samenwerking met individuen, geestelijke leiders, college van districtscommissarissen, bestuursambtenaren en andere medewerkers van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, volksvertegenwoordigers, vrouwen en jongeren organisaties, schoolleiders, de Medische Zending, religieuze organisaties, directeuren, ex-ministers, dorpsgemeenschappen, bootsmannen, bushouders, winkeliers, restauranthouders, lodge-houders, vissers, de Graman en de overige traditioneel gezagdragers, de politie, en overigen.

Afgelopen 22 maanden

Ik ben u allen zeer erkentelijk voor de samenwerking tijdens de afgelopen 22 maanden, welke vaak onder enorm moeilijke en uitdagende omstandigheden heeft plaatsgevonden.

[quads id=1]

Ik geloof dat we samen, naar omstandigheden, heel veel hebben gedaan ondanks er nog wel heel veel te doen is. U heeft bewust of onbewust een bijzondere bijdrage geleverd aan deze bijzondere bladzijde van mijn levensgeschiedenis.

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de Ex-President Desiré Delano Bouterse en last but not least aan de Almachtige God en Vader van de Heer Jezus Christus die mij met kracht, wijsheid en inzicht heeft bijgestaan.

Mooie tekst

[quads id=1]

Bij mijn beëdiging in oktober 2018 kreeg ik van mijn hoog bejaarde oom, basia Simon, nu Kapitein, een tekst mee die ik ook u wil meegeven: ‬‬‬‬‬‬

Heb ik u niet geboden: wees sterk en moedig? Sidder niet en word niet verschrikt, want de Here uw God, is met u, overal waar gij gaat.
Jozua 1:9

Bedankt allemaal!

Met vriendelijke groet,
DC Humphry W. Jeroe

Gaantangi ku lobi da unutuu❤️🇸🇷

DC Jeroe

https://www.facebook.com/Bic.BovenSuriname/
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland