Fanuel Berika doodgestoken in Nederland – Help mee voor een begrafenis in Suriname – foto’s en video’s

Een zwangere vriendin, een verdrietige moeder en ontroostbare kinderen die hun papa Fanuel Berika verschrikkelijk missen. Hij werd vorige week doodgestoken. In Nederland. Familie, vrienden en kennissen zijn totaal overrompeld

Ze willen Fanuel in Suriname begraven. Zodat zijn moeder en zijn twee kinderen afscheid van hem kunnen nemen. Helaas is Fanuel niet verzekerd. Vandaar dit verzoek: Er is een fundraising gestart om geld bij elkaar te halen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de vele gedeelde foto’s en video’s van de lieve Fanuel. Wat een verdriet. Geef het door aan iedereen, misschien willen ze ook meehelpen. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit jonge verlies.

Fanuel Berika is doodgestoken in Nederland

Ik ben Melinda Berika, nicht van Fanuel Berika. Hij verbleef bij mij in huis en was niet verzekerd. Geen ziektekosten verzekering en andere verzekeringen. Zijn vriendin is nu momenteel 5 maanden zwanger. Hij had op 19 augustus een afspraak bij de gemeente Almere om zijn ongeboren zoon te erkennen. En op 15 augustus j.l is hij op een wrede wijze van het leven beroofd.

Rest van de familie

Zijn moeder en de rest van de familie woont in Suriname. De wens van de familie is om hem in Suriname zijn laatste eer te bewijzen. Hij heeft ook nog 2 jonge kinderen in Suriname, die hem 2 jaren lang niet hebben gezien.

Onverwacht is Fanuel Berika het leven ontnomen. De middelen om het lijk over te brengen zijn momenteel helemaal niet aanwezig. De kosten om een lijk over te brengen naar Suriname zijn aanzienlijk hoog.

Wilt u de familie steunen en een bijdrage leveren? Dat kan hieronder. Of klik hier. Geef het door aan iedereen, wellicht willen zij ook helpen.

Alvast heel hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,
Melinda Berika

Bekijk hier wat foto’s en video’s over Fanuel:

Lees ook: Jongen overleden na steekpartij op parkeerplaats na besloten feest in Nederland – video’s

Lees ook: Jongen overleden na steekpartij op parkeerplaats na besloten feest in Nederland – video’s

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland