Covid-19 Wet overtreden worden nu BEBOET – politie Suriname – video’s

politie Suriname

Wie niet horen wil, gaat voelen. En in dit geval: Wie niet horen wil gaat betalen!! De politie maakt geen grappen meer. Covid-19 overtreders zullen vanaf nu beboet worden. Dat heeft zij zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Lieve mensen. Waarom is het zo moeilijk om je aan de regels te houden? Is het misschien niet duidelijk genoeg?

[quads id=1]

Politie Suriname maakt het volgende bekend: Covid-19 overtreders zullen nu beboet worden door de politie. De politie zal vanaf vandaag ertoe overgaan om personen te bekeuren die de Covid-19 Wet overtreden.

Lees ook: Boetes tot SRD 25.000,- voor niet naleven maatregelen – Video Politie Suriname

[quads id=1]

Op vrijdagavond 14 augustus is de politie weer begonnen met het oppakken van “lockdown” overtreders. Zij zijn ook overtreders van de Covid-19 Wet. Vanaf vrijdag 14- tot en met woensdag 19 augustus zijn 228 “lockdown” overtreders opgepakt en overgebracht naar de grote hal op het terrein van de politie academie; alwaar zij tot en met vijf uur in de ochtend worden opgehouden.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland