Chanice Domini uit Suriname is er niet meer – foto’s en video’s

Voor velen was ze bekend als een vrolijke Facebook vriend. Grappig, geïnteresseerd en prachtig. Een mode pop. Ze straalde het uit met haar aparte haar styles. Ze was zelfverzekerd en lief. Berichten en condoleances stromen binnen. Veel berichten vol ongeloof. Chanice Domini uit Suriname is er niet meer

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de vele berichten te lezen en de foto’s en video’s te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen al haar vrienden, vriendinnen en familieleden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onze lieve

Chanice Domini

Uit Suriname is overleden
Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s. 1 ding is duidelijk: Ze gaat gemist worden.

een aantal van de vele berichten en video’s.

Mamoen mie mooi sisa pe je go ?
😭😭😭 ~ Caroline ~ 

[quads id=1]

Chanice Domini

[quads id=1]


Bekijk onderstaande foto’s voor de vele andere herinneringen. Geef het door aan belanghebbenden. Informatie omtrent de uitvaart volgt nog.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland