Bekendmaking KLM ivm Total Lockdown in Suriname

Nederland Suriname KLM vliegtuig vakantie Schiphol Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Kan iemand me vertellen wat er gebeurt met de KLM vlucht van zaterdag? Ik moet namelijk naar Nederland vliegen. Er zijn namelijk mensen die moeten komen en gaan. Ze moeten vervoerd worden van en naar Paramaribo. Hoe gaan ze naar JAP te Zanderij. Er is namelijk een Total lockdown in Suriname en we willen niet in de problemen komen. Gaan de vluchten wel door?

[quads id=1]

Kan iemand antwoord geven op deze vraag? Bekendmaking: KLM geeft aan dat er dit weekend wel gevlogen wordt. Zij zegt dat het wel mogelijk is om mensen op te halen en weg te brengen. Er zijn wel voorwaarden. Bekijk hun antwoord en geef het door aan belanghebbenden. Safe flight!

[quads id=1]

Vliegen van Suriname naar Nederland

KLM Suriname schreef het onderstaande op hun Facebook pagina

20 augustus 2020

De schema aankomsttijd van vlucht KL713 op vrijdag 21 augustus a.s. vanuit Amsterdam is om 15:00 uur.

De schema vertrektijd van vlucht KL714 op zaterdag 22 augustus a.s. is om 18:00 uur, aanmeldtijd op de luchthaven is tot uiterlijk 15:30 uur.

[quads id=1]

Ophalers en weg brengers van passagiers dienen een kopie van het ticket bij zich te hebben zodat zij zich gedurende de lockdown op de openbare weg mogen begeven.

Voor het boeken en reserveren van uw KLM tickets kunt mailen naar:
[email protected]

[quads id=1]

KLM Lockdown

Geef deze informatie door aan belanghebbenden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland