4 dagen oude baby overleden te Flora Paramaribo – politie Suriname – video’s wiegendood

wiegendood baby flora

Een nachtmerrie voor elke moeder: 9 maanden lang heeft deze mama haar baby gedragen en nu, 4 dagen na de bevalling is ze overleden.

Baby Twanisha is er niet meer. Ze overleed vlak na het voeden. Wiegendood.

Video’s – Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Laat dit bericht meteen een eye opener zijn. Bekijk de video’s die we hebben toegevoegd over wiegendood. Geef het door aan iedereen. We wensen de mama en de papa van baby Twanisha heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Politie Suriname schreef het volgende: Baby overleden; Geen sprake van misdrijf. De politie van het bureau Flora kreeg in de vroege ochtend van zondag 16 augustus de melding dat de vier dagen oude Twanisha Patta thuis overleden was. De politie ging voor onderzoek ter plaatse en vernam van de moeder van Twanisha dat zij haar rond middernacht en in de vroege ochtend van zondag 16 augustus borstvoeding gaf.

Twanisha viel in slaap nadat zij gevoed was. Toen zij Twanisha, omstreeks zes uur in de ochtend, in de armen nam kwam zij tot de ontdekking dat het kind geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het kindje vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen voor obductie.

Wiegendood

Na lijkschouwing is de conclusie getrokken dat in het geval van Twanisha Patta sprake is van wiegendood. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

Video’s

Bekijk hier wat video’s erover:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland