33-jarige Fabian verdronken – politie Suriname

Fabian Groenewoud

Wederom een familie in diepe rouw, Fabian is verdronken.

Een weekend trip met vrienden en familie is geëindigd in een drama. Het lichaam van deze 33-jarige man is uit het water gehaald. Hij verdween in de diepte en kwam dagen later boven water.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrienden en familieleden heel veel sterkte toe. Wilt u ook u medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Fabian Groenewoud

Politie Suriname schreef het volgende: Het lijk van de 33-jarige Fabian Groenewoud is in de middag van dinsdag 18 augustus uit het water te “Gran Dang sula” gehaald. Deze sula is in het district Sipaliwini.

Weekend trip

[quads id=1]

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer voor een weekend trip met een groep van zeven personen, bestaande uit familie en vrienden, op vrijdag 14 augustus naar het dorp Godo ging.

Hij verdween in de diepte

[quads id=1]

Op zondag 16 augustus viel Fabian in de Suriname rivier te “Gran Dang sula” en verdween in de diepte. Op dinsdagmiddag 18 augustus is het lijk van Fabian uit de rivier gehaald. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Fabian Groenewoud

Foto binnen gekomen via Facebook

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland