Vandaag in the spotlight: Dony de Surinaamse Artiest uit Nederland – video en foto’s

Dony Nederland Suriname

Celebrity News! Vandaag in the spotlight: Dony. De knappe opvallende en talentvolle Surinaamse artiest.

Hij is in Paramaribo geboren en woont nu in Nederland. Daar timmert hij hard aan de weg. Deze week lanceerde hij op zijn verjaardag een nieuwe Youtube video. Bekijk het bericht voor meer informatie en check zijn nieuwe video! Deel het met een ieder. Laat het ook viraal gaan!

Wij, mensen, zijn soms dol op negativiteit, we delen graag sensatie beluste zaken. We vergeten dat er ook mensen zijn met positieve talenten. Dus het zou mooi zou zijn om de berichten van startende bedrijven en artiesten die hard aan de weg timmeren ook flink te delen. Laten we elkaar poweren!
P.s. Ben jij een startende ondernemer of artiest? Stuur ons jouw verhaal.

Surinaamse Artiest Dony

Na een jaar te hebben stilgezeten, heeft de Surinaamse Artiest Dony zijn videoclip ‘Takin Ovah’ gelanceerd. Hierin zijn ook bekende dansers uit de danswereld te zien, waaronder Angel (@angel.afrodance), Fenuel (@fenuel_cl), Fleur (@fleurzwartkruis), Willy (@willynoir), Suela (@suelawilsterman), Mitchell (@mitchellhamel), Yahra (@whaatgyaal), Raina (@rainasyirg), Hanna (@siahanna_), Hermalize (@hermalizz_), Jaimy (@afrojaimy) en Jessie (@jessielyonn). En dit alles op zijn verjaardag!

Chardony ‘Dony’ Strijk

Een jonge Surinaamse artiest uit Nederland. Al op jonge leeftijd wist hij dat muziek zijn leven was. Chardony Strijk is geboren in Paramaribo. Hij kreeg de bijnaam Dony. Hij komt uit een muzikaal gezin. Hij verhuisde voor zijn studie naar Nederland en daar woont hij nog steeds. Dony timmert hard aan de weg. Bekijk zijn allernieuwste videoclip: Like and Share with everybody

Video

Bekijk hier de video:

Beginnende artiest

Het komt vaker voor dat negativiteit meer aandacht trekt op social media. Negativiteit krijgt meer aandacht dan bijvoorbeeld startende bedrijven en/of artiesten die graag willen groeien. Juist zij horen die aandacht te krijgen. Het zou mooi zijn als er net zo vaak gereageerd zou worden onder berichten van startende bedrijven en artiesten die hard aan de weg timmeren.

Foto’s

Bekijk hier wat foto’s van Dony

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland