Uitvaart Faluma zangeres Sisa Agi zaterdag in Paramaribo – video 1 voor 12

sisa agi Suriname

De legendarische zangeres Sisa Agi uit Suriname wordt aanstaande zaterdag begraven in Paramaribo. Dat heeft haar zoon namens de familie bekend gemaakt aan stichting 1 voor 12 Suriname. 

[quads id=1]

Video’s – De stichting heeft een geldbedrag gegeven om bij te dragen aan de uitvaart. Bekijk de video daarvan. Kijk ook naar een andere bijzondere video. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Zangeres uit Suriname

Voormalige zangeres Agnes Nagi beter bekend als ‘Sisa Agie’ kreeg eind vorig jaar een beroerte. De 57-jarige vrouw werd onwel op het verjaardagsfeestje van haar kleinzoon. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze verbleef daarna in het zorgcentrum Libi Makandra.

Ze bleef verlamd aan haar rechterzijde en sprak moeilijk. Ze overleed vorige week.

[quads id=1]

zangeres Suriname

Uitvaart

De uitvaart van Sisa Agi zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in Suriname. Bekijk de video van 1 voor 12 voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden en haar vele fans veel sterkte toe.

Luister hier naar de bekende pokoe:

[quads id=1]


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland