Medewerker besmet – Michi Suriname vandaag gesloten

Helaas, ook een besmetting bij Michi Suriname. Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat een medewerker positief getest is op het coranavirus. Ze zijn vandaag gesloten.

[quads id=1]

Lees hun bekendmaking voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Wij van FamilieNieuws wensen de medewerker beterschap toe. We bedanken de directie van Michi voor hun openheid naar de gemeenschap toe.

[quads id=1]

 Michi Suriname

BEKENDMAKING op Facebook

Beste klanten en relaties,

Helaas moeten wij van MICHI Natural Foods N.V. bevestigen dat één van onze medewerkers ondanks de strenge Covid-19 protocollen toch besmet is met het Covid-19 virus.

Voor uw veiligheid en die van de overige werknemers is het bedrijf voor vandaag gesloten voor een grondige reiniging en desinfectie van ons gebouw.

In overleg met het Ministerie van Volksgezondheid (BOG), zijn de collega’s die in direct contact waren, uit voorzorg, in quarantaine geplaatst.

[quads id=1]

De ontwikkelingen rondom de Covid-19 situatie in ons land houden wij in samenwerking met de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten.

Hierbij doen wij een dringend verzoek om de Covid-19 maatregelen strict op te volgen bij het bezoeken van ons bedrijf.

Wij wensen onze medewerker een spoedig herstel toe.

Sorry voor het tijdelijk ongerief.

Stay Safe, Stay Healthy!

[quads id=1]

Lees ook: Besmettingen Melkcentrale Suriname – foto’s

Lees ook: Medewerker Popeyes Suriname besmet – filiaal Paramaribo direct gesloten

Lees ook: Medewerkers Centrale Bank Suriname besmet met het coronavirus – bank gesloten

Lees ook: Ket Mien gesloten – Medewerker besmet – winkel Paramaribo Suriname

medewerker Michi besmet medewerker Michi besmet

medewerker Michi besmet

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland