Breaking nieuws! Vrijdag total Lockdown Suriname – video aankondiging van de president

1

AANGEKONDIGDE TOTAL LOCKDOWN:

De total lockdown start op vrijdag 21 augustus om 8 uur ‘s avonds en eindigt op zondag 23 augustus om 5 uur ‘s morgens. In deze periode moet u thuisblijven en is het verboden uit huis te gaan. Vanaf zondag 5 uur ’s morgens is het weer toegestaan uit huis te gaan voor het hoognodige.

Dit is noodzakelijk om de verspreiding van het Covid-19 tegen te gaan. Het loopt namelijk behoorlijk uit de hand. Bekijk de video met de aankondiging van president Chan Santokhi. Hij heeft het zojuist bekendgemaakt tijdens de persconferentie van de raad van ministeries (RVM). Bekijk wat er meer is gezegd. Geef het door aan iedereen!

De total lockdown maatregelen gelden ook voor de 2 komende zaterdagen. Luister tevens naar de minister van volksgezondheid. Hij legt ons nogmaals uit hoe ernstig de situatie is. De afgelopen 4 weken zijn er 6000 testen gedaan.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

1 reactie

  1. De polite moet veel harder optreden tegen iedereen die buiten is tijdens sluiting van dat buiten mag zijn en hoge boetes uitdelen we is niets voor niets lockdouw na 8 uur savonds

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.