Breaking nieuws – 6 nieuwe coronadoden in Suriname – 139 nieuwe besmettingen – video persconferentie

Breaking nieuws!! Wederom een rampzalig dag voor Suriname – Er zijn weer meerdere mensen met het coronavirus overleden. Het totaal staat nu op 54 We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met het verlies.

[quads id=1]

Video Persconferentie – Zojuist is er weer een belangrijke persconferentie gehouden. Een aantal ministers zijn erbij. U kunt de video ervan hier bekijken. Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus in ons land. Samen moeten we vechten tegen het coronavirus. Geef het door aan iedereen.

Het aantal besmettingen blijft helaas nog groeien. We zijn de 3200 positieve testen ook alweer gepasseerd. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt.  Bekijk alle officiële cijfers van vandaag. Geef het door aan een ieder. Suriname hou je aan alle regels.

[quads id=1]

Weet u niet meer wat de corona maatregelen zijn?  Bekijk deze link voor alle Covid-19 maatregelen

Besmettingen Suriname

Er zijn helaas weer een doden gevallen in Suriname. Er zijn 6 nieuwe doden erbij gekomen vandaag. Gisteren stond de teller op 48 en vandaag alweer op 54. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Tevens wensen we alle zieken heel veel beterschap

[quads id=1]

Persconferentie

Zojuist is er een persconferentie gehouden. Bekijk onderstaande video om het te bekijken. Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus in ons land. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Video persconferentie

Ziekenhuizen vol

Het Wanica ziekenhuis en haar mortuarium zitten vol. De Covid-19 patiënten worden nu ondergebracht in de overige ziekenhuizen in Suriname.

[quads id=1]

Lees dit bericht daarover: Wanica ziekenhuis en mortuarium zitten vol – Veel corona patiënten in Suriname

Lees ook: Opgelet! “Avondklok” overtreders worden opgepakt! – politie Suriname

[quads id=1]

Lees ook: Boetes tot SRD 25.000,- voor niet naleven maatregelen – Video Politie Suriname

Geef het bericht door aan belanghebbenden

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland