Laatste groet voor 38-jarige kapster Ria Abena aan de Jodenbree Mall te Paramaribo – video en foto’s

Ria Abena

HEER WEES VOOR ONZE RIA GEEN RECHTER MAAR EEN ZALIGMAKER

Een zeer triest bericht van overlijden: Manuska Held, maakt mede namens haar moeder Airien Abena, zwager Cedric Leefstand en overige nabestaanden bekend dat haar lieve en mooie zus Ria Abena is overleden in Paramaribo. Ria was pas 38 jaar en was kapster van beroep.

[quads id=1]

Vandaag (vrijdag) is de uitvaart! Rond 13.30 gaan we langs de Jodenbree Mall aan de Jodenbreestraat te Paramaribo voor een laatste groet. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk ook de gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar zusje, moeder, man en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

HEER WEES VOOR ONZE RIA GEEN RECHTER MAAR EEN ZALIGMAKER

PSALM 62:2
Waarlijk, mijn ziel keert zich stil tot God van Hem is mijn heil.

Met heel veel verdriet en pijn in ons hart maken wij bekend dat na een kortstondig ziekbed op vrijdag 14 -8-2020 van ons is heen gegaan onze lieve mooie dochter, moeder, zus, nicht en tante Ria Abena op de leeftijd van 38 jaar. In leven was ze kapster

Uitvaart

De uitvaart is vandaag Vrijdag 21 augustus 2020

Om 1700 uur is de begrafenis te Rene’s hof aan de Waakhuizenlaan te Paramaribo

Rond 13.30 gaan we langs de Jodenbree Mall aan de Jodenbreestraat voor een laatste groet aan onze lieve zus

1430 uur tot 1500 uur afscheid aan de Hirasinghstraat en 1500 uur tot 1600 uur uitvaartdienst. om 1630 uur vertrekken we naar de begraafplaats 

Ria, jij blijft in onze gedachten voort leven soms met een traan en we zullen lachen om de leuke herinneringen.
Waka bun sis
😘😘😘

De diep bedroefden

Zusje Manuska Held
Moeder Abena Airien 

Man Cedric Leefstand en kinderen
En de overige families Abena en Leefstand

Bekijk hieronder de gedeelde video en foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland