Ik mis mijn zorgzame papa Saliman Setrosentono en mijn zoontje Shair Ramdin

vader zoontje

Het gemis blijft

Precies 4 jaar geleden overleed Saliman Setrosentono. Hij was ook bekend als Baas Setro en was werkzaam bij milieubeheer. En vandaag precies drie jaar geleden werd de 8-jarige Shair Ramdin ten grave gedragen. Dochter en mama Elviera Ramdin – Setrosentono laat weten dat ze hen beiden ontzettend mist. Vandaar dit gedicht.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om het te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen mama en de overige gezinsleden heel veel sterkte met het gemis. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

In memoriam

Mijn vader

Saliman Setrosentono

&

Mijn zoontje

Shair Jenairo Sherguill Ramdin

Een lege plek
Een groot gemis
Een mooie herinnering
Is alles wat er nog over is!!!

In liefdevolle herinnering aan een lieve vader, schoonvader en opa en onze zoon en broer

Vandaag is het precies 4 jaren geleden dat onze lieve en zorgzame papa, schoonvader en opa Saliman Setrosentono niet meer tussen ons is. Hij was meer bekend als Baas Setro. In leven was hij gepensioneerde van milieubeheer. Hij was directeur van afdeling boomploeg

En het is ook precies 3 jaren geleden dat onze zoon Shair Ramdin werd begraven!!! Hij was pas 8 jaar oud.

Afzenders

[quads id=1]

Dochter/ moeder Elviera Ramdin – Setrosentono
Schoonzoon/vader Soebhas Ramdin
Klein zonen/broer: Saïf en Shaneiro
Klein dochters/ zusjes: Threeshty, Shreeshty,en Dhreeshty Ramdin

vader zoontje

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland