8 weken oude baby Raiz moet dringend naar Colombia – 1 voor 12 Suriname helpt! Video’s & foto’s

baby Raiz

Hartverscheurend, Baby Riaz is pas 8 weekjes oud.

Zijn 20-jarige mama is samen met hem op kantoor geweest bij 1 voor 12 Suriname. Baby Riaz moet dringend naar het buitenland.

Hij moet een grote hart operatie ondergaan. Met spoed. Een zielig en zeer triest verhaal. mama is radeloos. Directeur Louis Vismale heeft goed nieuws voor de jonge mama: Ze krijgt een bedrag van SRD 10.000. Mede namens Caribo beach Resort en RGM Iam Gold en donateur Khelawan Amiet Koemar.

[quads id=1]

Help ook mee

Foto’s en video’s – Bekijk de video’s met het trieste verhaal van mama en kijk ook naar de vele gedeelde foto’van baby Riaz. Helpen jullie ook mee? Geef de oproep door aan iedereen, wellicht kunnen ze ook een bijdrage leveren.

[quads id=1]

1 voor 12 helpt Baby Riaz

1 voor 12 doneert SRD 10 000 voor hartoperatie baby Raiz Toredjo. Mede namens Caribo beach Resort en RGM Iam Gold en donateur Khelawan Amiet Koemar. Bekijk de video met het trieste verhaal van mama. Deel het met iedereen. Helpen jullie ook mee?

Video

Video van 1 voor 12

[quads id=1]

Bekijk onderstaande oproep van Mama via Facebook. Bekijk de vele foto’s en video

Mijn Zoontje Raíz Jayden Toredjo❤😞
Wordt Snel beter😞Mama kan je niet Zo ziekjes aan zien.. Op 10 Juni 2020 was mijn zoontje kern gezond geboren Te RKZ.. Na een Paar weken dat hij ontslagen was van het ziekenhuis hebben wij opgemerkt dat Raíz Handen en voeten bleek en blauw begon te worden.. We waren naar zijn huisarts geweest voor een onderzoek..

En daar was te merken dat er geen bloed stroomde naar Raíz zijn Handen en voeten.. We kregen een spoed briefje waar we Raíz naar RKZ moesten brengen.. Daar kregen we te horen dat er problemen was met zijn hartje 😞Hij werd met spoed gestuurd naar AZ voor verder behandeling.. En Daar kregen we te horen dat er een gaatje in Raíz zijn hartje was.. Hij werd met Met Spoed behandeld om hem in leven te brengen En dat was succes vol verlopen…Alleen Moet Raíz nog Naar Columbia gaan voor een grote operatie voor zijn bloedvaten 😞😞😞Mijn Hart bloed echt.. Want ik wil mijn zoontje echt niet kwijt raken 😓We bidden Elke dag voor Raíz Dat alles goed mag gaan🙏😞😓. . .

[quads id=1]

Wij Als Ouders kunnen dit geld bedrag Voor Raíz Niet permiteren.. Daarom Zijn Wij opzoek Naar steun/Donatie om Raíz Te laten Genezen..Mensen die steun/donatie willen geven kunnen mij contacten Op dit Nummer;8861373..
Het Is niet bestemd voor mij.. Maar voor baby Raíz🙏😞

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Wellicht kan mama de juiste steun ontvangen. Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.

Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contact

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

U kunt ook vanuit Nederland geld overmaken: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

Lees ook: Alleenstaande moeder uit Paramaribo vreest voor het leven van haar zieke baby – video 1 voor 12 Suriname

Lees ook: Ik ‘vier’ kerst met een dode baby in mijn buik – anoniem Paramaribo

Lees ook: Moeder van 9 kinderen in nood na dood van baby – staat Suriname betaalt uitvaart

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland