Kapitein Matta om het leven gebracht door eigen familie – video

kapitein Karwofodi

Het lichaam van de kapitein werd door de jeugdige moordenaars vastgebonden aan zijn bed en afgedekt met een laken

Een vreselijke ontdekking. De 67-jarige Michel Karwofodi, kapitein van het inheemse dorp Matta, is waarschijnlijk vermoord door zijn eigen familie. Er zijn een 6-tal KINDEREN/TIENERS aangehouden. De jongsten zijn pas 13 jaar

[

De jongens hebben inmiddels tegenover hun ouders bekend dat ze de wrede daad hebben verricht. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook een korte video. Wat gebeurt er met onze jeugd? Je kunt je toch niet voorstellen dat een kind van 13 jaar betrokken is bij de roofmoord van zijn eigen familie??? We wensen de familie veel sterkte met de verwerking hiervan

Kapitein van Matta

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: ZES TIENERS AANGEHOUDEN IN MOORDZAAK KAPITEIN MATTA. Zes tieners aangehouden in moordzaak kapitein Matta. MATTA – Zes jongens tussen dertien en achttien jaar zijn aangehouden in de moordzaak van de 67-jarige Michel Karwofodi, kapitein van het inheemse dorp Matta. Gros van hen blijkt directe familie van het slachtoffer te zijn. Karwofodi werd donderdagmiddag dood aangetroffen in zijn woning.

Hun ouders

De Ware Tijd verneemt dat de jongens zondagochtend door hun ouders flink aan de tand zijn gevoeld. Daarbij gaven ze te kennen het misdrijf te hebben gepleegd. De ouders schakelden vervolgens de politie in die de jongens aanhield.

Geld meegenomen

Tijdens hun voorgeleiding hebben de jonge verdachten tegenover de politie een volmondige bekentenis afgelegd, waarop ze in verzekering werden gesteld. De jongens hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Met een laken

De kapitein hadden ze aan zijn bed vastgebonden. Het ontzielde lichaam, dat ze na hun daad met een laken hadden afgedekt, toonde tekenen van misdrijf. Aan de achterzijde van de woning waren er shutters weggehaald. Michel Karwofodi was ondervoorzitter van de Organisatie van Samenwerkende Inheemse dorpen in Para/Wanica (Osip).

Bekijk een korte video

 kapitein Karwofodi
 kapitein Karwofodi

One thought on “Kapitein Matta om het leven gebracht door eigen familie – video

Comments are closed.